Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRADICIONALNA NAGRADA

Nominacije za Večernjakovu ružu Novoj TV veliko priznanje: "U ovom poslu trebaš ostati svoj i hladne glave"

Aktualno Galerija Sabina Tandara-Knezović - 2 Sabina Tandara-Knezović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sabina Tandara-Knezović - 1 Sabina Tandara-Knezović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sabina Tandara-Knezović - 3 Sabina Tandara-Knezović - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ksenija Kardum Galerija 1/4 >>
U kategoriji najboljih kada je u pitanju tradicionalna nagrada Večernjakova ruža ove godine nominiran je Dnevnik Nove TV, novinarka Sabina Tandara-Knezović i mlada glumačka nada iz serije Kumovi - Mirna Mihelčić. Popis razloga ulaska u finale je podulji.

Osim nominacije Dnevnika Nove TV za ovogodišnju Večernjakovu ružu, nominirana je i novinarka Sabina Tandara-Knezović. Pred kamerama je bez milosti, ali uvijek pošteno!

"To je uvijek epska bitka. Teže nego s Plenkovićem, ali ipak lakše nego s Milanovićem", prokomentirao je Arsen Bauk, saborski zastupnik SDP-a. "Svatko tko dođe k njoj u goste, na taj vrući stolac, kako ga ja zovem, nije mu lako", rekao je uz osmijeh Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

"U ovom poslu trebaš ostati svoj i hladne glave, ne impresionirati se nekakvim funkcijama i njihovom moći, nego postavljati pitanja koja hoće čuti svaki građanin", kazala je Tandara-Knezović.

Status lidera među informativnim emisijama Dnevnik Nove TV dodatno je učvrstio preseljenjem u novi studio i terminom od 19 sati - potvrdila je to i nominacija u kategoriji TV emisije godine.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović - 5 REPORTERKA DNEVNIKA NOVE TV Sabina Tandara Knezović: "Još kao djevojčica hodala sam po kući i glumila novinarku"

"Naš posao nije da ste postigli jednom sjajan rezultat i sad je to to. Mi moramo sjajan rezultat postizati svaki dan. Znači, kad završi večerašnji Dnevnik, mi smo već u borbi za sutrašnji rezultat. Nikad nema kraja i tako 365 dana u godini", opisala je direktorica Informativnog programa Ksenija Kardum.

Pročitajte i ovo Ksenija Kardum Osvojena Večernjakova ruža Vrijedno priznanje za Dnevnik Nove TV: "Srce nam je veliko kao kuća. Ovo je velika čast, beskrajno hvala našim gledateljima"

U seriji Kumovi s većom ulogom debitirala je mlada glumačka nada Mirna Mihelčić i njome dobila nominaciju za novo lice godine. "Mislim da još nisam svjesna da sam nominirana za tako veliku nagradu. Prije godinu dana još sam bila na fakultetu, sad je već jako radno i užurbano. Samo molim Boga da ne prestane", kazala je Mihelčić.

Sigurno je pak da neće prestati trud i borba za povjerenjem gledatelja koje svakodnevno informiramo.

Više o nominaciji za Večernjakovu ružu pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene