Dnevnik Nove TV osvojio je Večernjakovu ružu za TV emisiju godine. Evo što su voditelji dnevnika Petar Pereža i Romina Knežić poručili svima koji su glasovali

Galerija Ksenija Kardum +0 Petar Pereža i Romina Knežić

Dnevnik Nove TV večeras je osvojio Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisije godine, a svoje su dojmove te što za njih znači ovo vrijedno priznanje nakon svečane dodjele otkrili voditelji Dnevnika Petar Pereža i Romina Knežić te direktorica informativnog progama Nove TV  Ksenija Kardum. 

Vezani članci Dnevnik Nove TV osvojio Večernjakovu ružu za TV emisiju godine Dnevnik Nove TV osvojio Večernjakovu ružu za TV emisiju godine: "Ova ruža nam puno znači jer je došla u teškoj godini. Hvala svima, hvala najboljoj ekipi!" Nominacije za Večernjakovu ružu - 3 Još jedno priznanje za Dnevnik Nove TV i Mislava Bagu: Nominirani su za Večernjakovu ružu - "Oni svaki dan daju sve od sebe da bi informirali ljude"

"Svaka nagrada koja dođe od gledatelja je veliko priznanje. Godina za nama je bila teška i ovo je dokaz da smo se uspjeli prilagoditi i da smo uspjeli zadovoljiti sve potrebe ljudi koji svaki dan prate naš dnevnik. Ovo je veliko priznanje cijeloj ekipi koja se zaista iz dana u dan trudi biti najbolja, i ovo dokazuje da oni to zaista jesu", kazala je Kardum. 

Sreću i ponos nisu mogli sakriti ni Petar Pereža i Romina Knežić. 

"Prvi dan proljeća nama je procvjetala ova Večernjakova ruža. Ponosni smo, nagrade su uvijek dobrodošle i uvijek nam znače. To je nekakav zalog za budući rad. Nama je svaki dan potvrda od naših gledatelja da dobro radimo svoj posao i zato im beskrajno hvala", zaključio je Petar Pereža.

"Srce nam je veliko kao kuća. Ova nagrada je velika čast i dodatno gorivo za sve nas, za cjelokupni program da budemo još bolji i još bliži našim gledateljima koji u ovim izazovnim i stresnim vremenima. Čovjeku u takvim vremenima treba produžena ruka. Mi smo to – Dnevnik Nove TV", poručila je za kraj Romina Knežić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju