Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojena Večernjakova ruža

Vrijedno priznanje za Dnevnik Nove TV: "Srce nam je veliko kao kuća. Ovo je velika čast, beskrajno hvala našim gledateljima"

Aktualno Galerija Ksenija Kardum Ksenija Kardum Foto: DNEVNIK.hr +0 Petar Pereža i Romina Knežić Galerija 1/2 >>
Dnevnik Nove TV osvojio je Večernjakovu ružu za TV emisiju godine. Evo što su voditelji dnevnika Petar Pereža i Romina Knežić poručili svima koji su glasovali

Dnevnik Nove TV večeras je osvojio Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisije godine, a svoje su dojmove te što za njih znači ovo vrijedno priznanje nakon svečane dodjele otkrili voditelji Dnevnika Petar Pereža i Romina Knežić te direktorica informativnog progama Nove TV  Ksenija Kardum. 

Pročitajte i ovo Dalibor Matanić - 3 Šutnja u policiji Zapeo slučaj Matanić: "Bez prijava i dokaza nema ni progona" Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV predaja lista Mislav Kolakušić kandidirat će se na predsjedničkim izborima: "Rekao je da više nema što raditi s Domovinskim pokretom"

"Svaka nagrada koja dođe od gledatelja je veliko priznanje. Godina za nama je bila teška i ovo je dokaz da smo se uspjeli prilagoditi i da smo uspjeli zadovoljiti sve potrebe ljudi koji svaki dan prate naš dnevnik. Ovo je veliko priznanje cijeloj ekipi koja se zaista iz dana u dan trudi biti najbolja, i ovo dokazuje da oni to zaista jesu", kazala je Kardum. 

Sreću i ponos nisu mogli sakriti ni Petar Pereža i Romina Knežić. 

"Prvi dan proljeća nama je procvjetala ova Večernjakova ruža. Ponosni smo, nagrade su uvijek dobrodošle i uvijek nam znače. To je nekakav zalog za budući rad. Nama je svaki dan potvrda od naših gledatelja da dobro radimo svoj posao i zato im beskrajno hvala", zaključio je Petar Pereža.

"Srce nam je veliko kao kuća. Ova nagrada je velika čast i dodatno gorivo za sve nas, za cjelokupni program da budemo još bolji i još bliži našim gledateljima koji u ovim izazovnim i stresnim vremenima. Čovjeku u takvim vremenima treba produžena ruka. Mi smo to – Dnevnik Nove TV", poručila je za kraj Romina Knežić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene