Večernjakova ruža otišla je u ruke urednice magazina 'Provjereno' Ivane Paradžiković.


Urednica i voditeljica magazina 'Provjereno' Nove TV, Ivana Paradžiković, dobitnica je ovogodišnje Večernjakove ruže u kategoriji TV osobe godine. Među pet kolega s televizijskih ekrana upravo je ona osvojila najviše glasova gledatelja.

Vezani članci Provjereno: Anica vježbačica - 3 Pogledajte inspirativnu priču o Anici koja je ekipi Provjerenog zadala dosta muka: "To je naprosto neviđeno. Neopisivo za ženu te dobi" Ivana Paradžiković (Foto: PR) - 4 ''Plakali smo zajedno, smijali se, izborili vrlo važne i bitne pobjede. Još vjerujemo da novinarstvom možemo spasiti svijet"

'Zahvalila bih svojoj ekipi. Puno je hrabrosti potrebno stati pred ljude s pričama, puno je truda potrebno, i zato je ovo naša nagrada', rekla je Ivana Paradžiković prilikom preuzimanja Ruže.

Magazin 'Provjereno' kroz svojih je sedam sezona donio na stotine zanimljivih priča. Otkrivani su zločinci i prevaranti, pomagalo se onima kojima je pomoć bila potrebna, a na temelju priča vrijednih i hrabrih novinara Državni odvjetništvo podiglo je dijeli niz kaznenih i prekršajnih prijava.

Mustafa Nadarević nagrađen je Večernjakovom ružom za glumačko ostvarenje godine!

2Cellos proglašeni glazbenicima godine!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook