Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledajte od 19.15 sati

Večeras u Dnevniku Nove TV: Fotoreporter Zoran Marinović o kaosu u Venezueli

Zoran Marinović izvještava iz Venezuele (Foto: Dnevnik.hr)
Zoran Marinović izvještava iz Venezuele (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
U večerašnjem Dnevniku Nove TV pogledajte svjedočanstva Hrvata iz Venezuele te našeg fotoreportera Zorana Marinovića koji se upravo vratio iz te zemlje na rubu građanskog rata.

U Venezueli je u tijeku vojni udar nakon što je na njega pozvao samoproglašeni venezuelanski predsjednik Juan Guaido na snimci u zračnoj bazi u Caracasu.

Pročitajte i ovo HMS Trent - ilustracija Teritorijalni spor Zaoštrava se novi sukob: Velika Britanija šalje ratni brod Venezuela, vojnici (Foto: Schneyder MENDOZA / AFP) Oko crnog zlata Izbjegnut novi rat u svijetu: "Nećemo koristiti silu ni pod kojim okolnostima"

Na ulice Caracasa izašli su brojni stanovnici Venezuele, kako pobornici tako i protivnici Nicolasa Madura, koji baš kao i Guaido tvrdi da ima potporu vojske. Na nekoliko mjesta došlo je do sukoba, ulicama Caracasa odjekuju pucnjevi, a policija je upotrijebila i suzavac. 

U večerašnjem Dnevniku Nove TV pogledajte svjedočanstva Hrvata koji žive u Venuzeli te naš fotoreporter Zoran Marinović koji se upravo pogodio iz zemlje koja je na rubu građanskog rata.

Dnevnik Nove TV pogledajte od 19.15 sati. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene