Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eywa na infuzijama

"Već dugo nas nešto ovoliko nije slomilo": Fotografija ovog psa je zgrozila ljude

Napušteni pas
Napušteni pas Foto: Screenshot / Facebook Udruga S-PAS by Gloria Malin
Udruga S-PAS by Gloria Malin je na svom Facebook profilu objavila stravične fotografije pronađenog vidno zapuštenog psa.

Javnost je zgrozila fotografija psa Eywe. Udruga S-PAS by Gloria Malin je na svom Facebook profilu objavila detalje nakon pronalaska jadnog psa.

"Pas ima čip. Idemo vidjeti o čemu se radi. budite samo sigurni u jedno,psa naćemo vraćati,ne dok sam ja živa. Mislila sam da nas ništa više ne može ostavit bez riječi, da nema situacije da uzmem psa i počnemo liti suze. Uglavnom skupimo snage i krenemo to rješavati.
Od jutra sam rekla valjda 1000 'što je ovo'.

Kako ju primiti. Idemo joj pomoći doma koliko možemo, utopliti ju, nahraniti i prebaciti veterinaru. Sve je sada stvar sreće, njene borbe i veterinara. Nikad se nismo više molile nego sada, već dugo nas nešto ovoliko nije slomilo. Napravit ćemo detaljne pretrage,sve moguće testove i sve što bude potrebno. A na tom putu ponajviše ona će trebati vašu pomoć", objavljeno je na Facebook stranici Udruga S-PAS by Gloria Malin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Arkadas - Prijatelj FOTO/VIDEO Ima samo tri mjeseca, a čekaju ga važni zadaci: Nakon ogromne tragedije ujedinio je dvije zemlje

"Tko su ti psihopati, vlasnici? Sve te ljude treba zatvoriti - ili u zatvor, ili u ludnicu", jedan je od komentara ispod bolne objave.

Par sati nakon te objave, uslijedila je druga s novijim informacijama.

"Napravit će se svi potrebni testovi, detaljna krvna slika, UZV i sve što veterinarski tim bude smatrao potrebnim. Što se vlasništva tiče prebačena je nas jer je vlasnik koji tvrdi da ne zna koji je to pas i da su njegova dva doma. Potpisao je izjavu o odricanju. Uz kaznenu prijavu koja ide njemu ili ako sazna tko je psa čipirao na njegovo ime prijavu će biti poslana i ambulanti u Benkovcu i pametnjaković/ka koja je psa u ovom stanju cijepila 29.3. Eywa ostaje na infuzijama u ambulanti i tu će ostati dok se ne stabilizira njeno stanje i kada budemo sigurnI da njen život više nije ugrožen. Hvala dr. Ivanu koji je došao u ambulantu i ostao s njom", napisali su.

Nesretni pas je uz sve probleme još i pozitivan na bolest lišmaniozu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene