Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uplakana Vlatka kaže da Dikan sve laže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prvom ročištu u brakorazvodnoj parnici na Općinskom sudu u Zagrebu pojavila se Vlatka Pokos s odvjetnikom Silvijom Hraste. Dotjerana kao i uvijek Vlatka nije željela govoriti.

Josip Radeljak nije se pojavio već su ga predstavljali odvjetnici Suša i Mikulčić. Kako je ročište bilo javno novinarima je dopušten ulazak u sudnicu, ali ne i kamerama. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dolores čitala dijelove knjige 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama Slika nije dostupna Bernarda Tolić potvrdila Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

Vidno uzrujana i potresena Vlatka vrlo je hrabro kročila u sudnicu, iako su suze cijelo vrijeme klizile niz lice. Na početku, odvjetnici obe strane su se očitovali.

Vlatkin odvjetnik je obznanio kako je od dana događaja i podnošenja tužbe do danas – samo je dio stvari vraćeno. Stvari su kako tvrde nasumce odabrane te su nakon pregleda ustanovili kako je Vlatki njen bivši suprug vratio samo odjeću za zimu. 

Tako traže da se Vlatki omogući privremena mjera suposjeda kako bi mogla ući u stan i uzeti svoje stvari. Radeljakovi odvjetnici pak tvrde da je Vlatka samovoljno napustila stan te rekla da se neće vratiti. Putem odvjetnika tražila je da joj se stvari vrate. 

Radeljakovi odvjetnici navodno su pozvali Vlatkinog odvjetnika g. Hrastu da zajedno s njima i javnim bilježnikom uđe u stan, te da na taj način izvrše pregled stana i predaju Vlatki sve njene stvari.

Kako tvrdi Mikuličić, Vlatkini odvjetnici se nisu pozivu odazvali pa je on sam uz prisustvo javnog bilježnika sve spakirao i dostavio Vlatki. 

U silnoj brizi za suprugu, Radeljak je navodno unajmio "otjeranoj supruzi" stan u Ilici i platio najamninu za sljedeća 3 mjeseca, kako ne bi morala živjeti kod prijateljice. 

Vlatka je to naravno odbila, jer budimo realni, koja bi normalna žena prihvatila ponovno ući u stan čovjeka koji ju je već iz jednog brutalno izbacio!? 

Iako su Vlatkini odvjetnici inzistirali da je danas ispita, Radeljakovi su se tome pak usprotivili jer g. Dikan nije bio prisutan. 

Sudac je odgodio i odluku o privremenoj mjeri suposjeda.
Mikuličić je predložio da se na sljedećem ročištu sasluša kućna pomoćnica Sonja, za koju Radeljak tvrdi da je prisustvovala svađi spornog dana. 

Vlatka se na to vidno uzrujala i zatražila riječ, te otprilike rekla sljedeće: "Priznajem da se u cijelom životu nisam našla u ovakvoj ponižavajućoj situaciji, i danas sam ovdje došla vrlo poniženo, no moram reći da nitko nije bio svjedok, niti kućna pomoćnica, čina kojim me suprug brutalno uz vrijeđanje i upotrebu fizičke sile izbacio na ulicu. U ova dva tjedna digla se velika medijska prašina oko cijelog ovog slučaja, pa ste tako mogli primjetiti da se moj suprug stalno medijski eksponira, no ja u namjeri da se sve ovo mirno rješi, cijelo vrijeme šutim.

Sljedeće ročište zakazano je za 21. lipnja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene