Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LOTO 7

Umirovljenica iz Zaprešića otkrila gdje je čuvala dobitni listić od 14 milijuna: "Grčevito sam držala ključ"

Igranje Lota nekome se dobro isplatilo (FOTO: Profimedia)
Igranje Lota nekome se dobro isplatilo (FOTO: Profimedia)
Sretna dobitnica iz Zaprešića koja je krajem kolovoza na igri Loto 7 osvojila više od 14 milijuna kuna otkrila je kako je reagirala kada je shvatila da ima dobitan listić, ali i gdje ga je cijelo vrijeme čuvala.

Krajem kolovoza u Zaprešiću je uplaćen listić koji je donio preko 14 milijuna kuna, a sretna igračica, umirovljenica, koja ga je uplatila i osvojila Jackpot na igri Loto 7, kazala je za Hrvatsku lutriju kako se dosada nikada ovako nije veselila ponedjeljku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Došli po novac Dvoje Hrvata osvojilo po pola milijuna eura: "Ostao sam, blago rečeno, u šoku" PR Hrvatska Lutrija Zato što se volimo igrati - Dobici u 2021. godini

"Sjećam se davnih godina kada me suprugov djed znao poslati da uplatim i to mi je, priznajem, bila najveća muka, pogotovo u zimskim mjesecim“, rekla je sretna dobitnica koja uvijek igra iste brojeve, a rezultate redovito provjerava na internetu.

"Tako je bilo i ovog puta, ali prilikom provjere mislima sam da imam šest pogođenih brojeva“. Shvativši da je pogodila sve brojeve, pojurila je probuditi supruga kako bi joj potvrdio je li dobro vidjela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna čestitke Na lotu osvojio 14 milijuna kuna: Hrvatska lutrija objavila gdje je uplaćen listić. Pao i dobitak od 400.000

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITKE DOBITNIKU! Sretnik iz Zagreba na Eurojackpotu osvojio gotovo 3,5 milijuna kuna

Na pitanje gdje je čuvala listić odgovara da ga je zaključala u neku kutiju, čiji je ključ danima grčevito držala u strahu da ga ne izgubi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene