Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte video

Umalo fizički obračun u Saboru! Glasnović izvrijeđao HSS-ova zastupnika: ''Nemoj sr*t, majmune jedan, ti si govno jedno''

Tijekom saborske rasprave umalo je došlo do fizičkog obračuna između zastupnika Željka Glasnovića i HSS-ovca Željka Lenarta.

Tijekom rasprave o javnoj televiziji Željko Glasnović govorio je o komunizmu, SKOJ-evcima, SKH-u... Onda mu se na meti našao Željko Lenart iz HSS-a nakon što mu je nešto dobacio.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

''Ja znam tko si ti, od tvoje duše mi smrdi ovdje... Začepi! Ti si jedan prevrtljivi kameleon... ti si za mene gnjida'', nizao je Glasnović uvrede. Nakon njegova izlaganja Lenart se javio za povredu poslovnika.

''U mojoj familiji nitko nikada nije bio u partiji, ali nismo ni pobjegli u Kanadu i 30 godina se sakrivali u Kanadi kao vi. I sad držite moralne propovijedi...'', rekao je Lenart.

''Slušaj, majmune jedan... Nemoj sr*t, majmune jedan, ti si govno jedno'', vikao je Glasnović došavši do klupe u kojoj sjedi Lenart. Da bi smirio situaciju, ustao je i Mostov Miro Bulj. Rukom je na udaljenosti držao Glasnovića kako bi spriječio kulminaciju incidenta. Lenart je Glasnoviću poručio da ga se ne boji, a predsjedavajući Furio Radin pozvao je stražu da razdvoji zastupnike.

Vikanje je nastavljeno. ''Gospodine Glasnoviću, nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor'', zavapio je Radin povišenim tonom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene