Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ukradeni spisi za obranu generala Gotovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba provalila je u subotu, 10. ožujka, u prostorije udruge Hrvatski generalski zbor, u Gračanskoj ulici 117 u Zagrebu.

Provala se dogodila između 10,25 i 15,25 sati, a predsjednik Hrvatskog generalskog zbora, general bojnik Marinko Krešić, izvijestio je da su ukradeni dokumenti s podacima o radu udruge na obrani generala Ante Gotovine pred Haaškim sudom, piše "Večernji list" u broju od ponedjeljka, 12. ožujka, u članku pod naslovom " "Ukradeni spisi za haašku obranu". 

Pročitajte i ovo Izraelski Iron Dome Prijetnje sigurnosti Šef najveće njemačke tvornice oružja upozorio: "Europa bi trebala izgraditi svoju Željeznu kupolu" Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane

- Ukradeno je nekoliko dokumenata na papiru te su skinuti neki podaci s računala. Očito je to bila glavna namjera te osobe. Riječ je o dokumentima naše najveće akcije, a to je pomaganje u obrani generala Ante Gotovine, rekao je general bojnik Krešić.

Podsjetio je da je udruga Hrvatski generalski zbor angažirana i u pomaganju obrani novinara Domagoja Margetića te drugih optuženih hrvatskih generala.

Ovo je druga provala u otprilike godinu dana u udrugu Hrvatski generalski zbor, ali ovog puta na drugoj lokaciji udruge. Tada su također nestali dokumenti udruge, navodi "Večernji list".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene