U Vladi su potpisani ugovori o izgradnji pristupnih cesta Pelješkom mostu.

Galerija


Potpisani su između izabranih izvođača radova i predsjednika uprave Hrvatskih cesta, uz nazočnost premijera Plenkovića i ministra Butkovića, koji je istaknuo kako ne očekuje veće probleme u izgradnji cesta.

Vezani članci Ministar Oleg Butković (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Mislav Bago u Dnevniku Nove TV razgovara s ministrom Olegom Butkovićem, tema kineska ulaganja i Pelješki most Radovi na Pelješkom mostu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Opet problemi s Pelješkim mostom: Radovi na pristupnim cestama zapeli u birokraciji

Izvođači sada imaju 70 dana da uđu u posao i da strojevi i mehanizacija zaista krenu s izgradnjom.

"Nikad ne znamo što se u tom postupku kod gradnje tako velikih objekata može dogoditi. Ja se ne bih toliko opterećivao hoće li sve u jedan dan biti gotovo, to je kod ovakvih složenih projekata i objekata jako teško predvidjeti.

Ono što u ovom trenutku možemo reći završene su žalbe, nema više frustracija, nema više onog je li se ovaj, je li se onaj žalio, svi ugovori su potpisani, svi natječaji završeni i počinjemo graditi pristupne ceste zajedno s mostom", izjavio je ministar prometa Oleg Butković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr