Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ugledao NLO nad Slavonskim Brodom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Letjelica nije tanjurastog oblika, više nalikuje na leteći trokut, prva je misao koja je Dariju Džebi, umirovljenom policajcu iz Slavonskog Broda, proletjela kroz glavu kada je prošlog petka oko 20 sati spazio neidentificirani leteći objekt.

Toga dana Dario je sa suprugom u postaju Hitne pomoći dovezao kćer. Njih su dvije ušle u ordinaciju, a Dario je zajedno sa pekinezerom Scoobyjem ostao ispred zgrade, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Pad drona u Zagrebu - 1 OSAM MJESECI KASNIJE Banožić tvrdi da DORH vodi istragu o padu drona, DORH ga demantirao Hidroavion, ilustracija uzrok nije poznat Strava kraj poznatog lučkog grada: U padu hidroaviona poginulo deset ljudi, među njima i dijete

'Tražeći psa, pogledao sam prema planini Motajici i u daljini visoko na nebu opazio leteći objekt neobična izgleda. U prvi sam tren pomislio da je riječ o meteorološkom balonu ili letjelici puštenoj zbog motorijade koja se toga dana održavala u gradu. 

No, uskoro je objekt promijenio oblik i iz balona se pretvorio u cilindar. Dok sam izvlačio mobitel kako bih je snimio, letjelica je velikom brzinom proletjela iznad mene.

Samo sam primijetio dva crna udubljenja na njezinim bokovima, a sredinu su joj obasjavala blaga plava i ljubičasta svjetla. Letjela je brzinom od najmanje dva maha, a kad sam mobitel pripremio za snimanje, već je nestala na horizontu na istoku nastavlja Dario.

Supruga koja je nakon nekoliko minuta izašla iz zgrade Hitne pomoći primijetila je da je Dario problijedio te da se pekinezer Scooby neobično ponaša. Pas se smirio i povukao u sebe.

Nekoliko dana nikome nisam govorio o susretu s NLO-o, ali pritisak je bio neizdrživ. Noćima nisam spavao, no kad sam napokon priznao što mi se dogodilo, puno se lakše osjećam završava Dario i kaže da mu nije bitno hoće li mu ljudi vjerovati. Popet će se na krov kuće i promatrati nebo nadajući se da će ponovno ugledati NLO', ispričao je Darijo Džeba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene