Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupili obitelj i prijatelje

VIDEO Zabava otkrivanja spola djeteta pretvorila se u strašnu tragediju: Krikove oduševljenja brzo je zamijenio užas

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/Instagram
Mladi par okupio je svoje prijatelje i rodbinu kako bi im obznanio spol djeteta koje čekaju. Sve su pomno isplanirali, a vriskove oduševljenja uskoro je zamijenio užas.

Zabava koju je u meksičkom San Pedru organizirao mladi par kako bi rodbini i prijateljima otkrio spol svojeg djeteta pretvorila se u strašnu tragediju. Za svoj poseban trenutak par je unajmio mali zrakoplov koji je trebao iznad njih baciti plavi ili ružičasti prah i tako otkriti čekaju li dječaka ili djevojčicu.

Pročitajte i ovo BBB u Grčkoj - 3 Još se prikupljaju dokazi Hrvatski navijači u Grčkoj uskoro izlaze iz istražnog zatvora? "To ne znači da će ih sudac i pustiti"

Nakon što je avion izbacio ružičasti prah, što znači da će dobiti djevojčicu, čulo se vrištanje i povici radosti, a budući roditelji ljubili su se ispred znaka Oh baby. No, nisu bili svjesni užasa koji se za to vrijeme odvijao iznad njih. Naime, letjelica je iznenada poletjela uvis, zarotirala se i pala.

 

 

Prije nego što su shvatili što se dogodilo iza njih, par se nastavio grliti, a članovi obitelji su im čestitali.

Pročitajte i ovo Avion Drama na nebu Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni

Luis Angel N. (32) bio je pilot i jedina osoba u malom zrakoplovu, javljaju lokalni mediji. Pronađen je kako leži u ruševinama nakon nesreće, piše Daily Mail.

 

 

Hitno je prevezen u bolnicu, gdje je nažalost preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija kakav luđak Muškarac bacio 10-godišnjeg dječaka s mosta, a djevojčicu vukao za kosu: Razlog je nevjerojatan, traži ga policija

Pročitajte i ovo Ilustracija nije prvi napad Maskirani nasilnik napao svećenika: Stavio mu nož pod grlo, prvo ga opljačkao, a onda se vratio...

Isječci tragičnog trenutka postali su viralni na društvenim mrežama, a pojavila se i fotografija za koju se vjeruje da prikazuje potpuno uništenu letjelicu koja je unajmljena za ovu prigodu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene