Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo 750 hektara raslinja

Ugašen požar kod Grebaštice, na Braču lokaliziran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugašen je večeras požar kod šibenskog naselja Grebaštice u kojem je u posljednja dva dana izgorjelo 750 hektara raznog raslinja, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Požar su gasile državne intervencijske postrojbe iz Zadra, Šibenika i Splita, javne vatrogasne postrojbe iz Šibenika, Knina i Split, dobrovoljna vatrogasna društva iz Šibenika, Zatona, Zablaća, Brodarice Krapnja, Grebaštice, Vodica, Primoštena, Rogoznice, Tisnog, Pirovca, Perkovića, Dubravice, Knina, Drniša, Ružića, Sinja, Solina i Splita te DVD 'Mladost' i 'Marina' sa 138 vatrogasaca i 44 vozila, a iz zraka su im pomagala dva zračna traktora i tri kanadera.

Šibenski Županijski vatrogasni operativni centar (ŽVOC) primio je dojavu o tom požaru 25. lipnja prijepodne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blizu povijesnog obrambenog bedema Požar nedaleko od Šibenika lokaliziran: Vatrogasci se nadaju da će ga večeras ugasiti Slika nije dostupna Teška noć iza vatrogasaca Požar kod Šibenika izazvao vikendaš iz Zagreba

Požar kod Selca na Braču

Požar kod Selca na otoku Braču oko 20 sati je lokaliziran i u tijeku je sanacija i čuvanje požarišta, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Izgorjelo je nešto više do pet hektara borovine, makije, trave i niskog raslinja. Požar su gasila 42 gasitelja domicilnih vatrogasnih društava te pet kanadera i jedan helikopter.
(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene