Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBIO OCA I RANIO MAJKU?

Mještani u šoku nakon strave u Donjem Knegincu: "Imao je posljedice nakon toga, no nitko ovo nije mogao zamisliti"

Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 15
Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 15 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Aktualno Galerija Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 15 Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 15 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 17 Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 17 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 16 Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 16 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 8 Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 8 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX +6 Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 14 Galerija 1/11 >>
Policija je uhitila muškarca koji je ozlijedio dvije osobe, od kojih je jedna na licu mjesta preminula.

U obiteljskoj kući u Donjem Knegincu u ponedjeljak oko 17:25 muškarac (38) nožem je ozlijedio dvije osobe, od kojih je jedna na mjestu događaja preminula. 

Policijska uprava varaždinska izvijestila je kako je 64-godišnji muškarac preminuo od zadobivenih ubodnih rana, dok je 61-godišnja žena prevezena u Opću bolnicu u Varaždinu s ozljedama po rukama. 

Pročitajte i ovo Mario Banožić druga strana priče Brat poginulog: "Banožić laže. Nije poznavao mog brata i nikome nije izrazio sućut"

38-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju Varaždin te je u tijeku kriminalističko istraživanje svih okolnosti toga kaznenog djela.

Na mjesto događaja izišla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja će obaviti očevid uz pomoć policijskih službenika. Također je odredila obdukciju preminulog.

"Oni često glasnije pričaju na dvorištu. I danas su, pa nisam mislila da se nešto događa. On je hodao po cesti ulicom povremeno, ali je gledao u pod, nije pozdravljao susjede iako je to normalno u manjim sredinama. Nije bio agresivan. U neko doba života otrovao se plinom i uspio preživjeti", ispričala je jedna od susjeda. 

Kako 24 sata neslužbeno doznaju, riječ je o sinu koji je napao majku i oca.

"Strašna tragedija. Mirni ljudi, dobri susjedi, nikad nitko ne bi pomislio da će se tako nešto odviti. Nikad nitko nije radio probleme. No nešto je vjerojatno bilo kad se to dogodilo" rekao je susjed za 24 sata. 

"Povučen, često je šetao ulicom, a nekad je znao pozdraviti. No on nije bio sav svoj. Imao je posljedice nakon trovanja ugljikovim monoksidom, ali nitko nije mogao zamisliti da će dogoditi krvavi sukob. Oni su govorili da on nešto radi za računalom, a što je radio, nitko točno ne zna", ističe susjeda za 24 sata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene