Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pozvao sve kirurge

U Traumu stižu ozlijeđeni Zagrepčani, predstojnik za DNEVNIK.hr: "Spremni smo za prihvat ranjenika iz Siska i Petrinje"

Zagrebačka Klinika za traumatologiju spremna je za prihvat osoba ozlijeđenih u potresu s područja Petrinje i Siska, potvrdio je Srećko Sabalić za DNEVNIK.hr.

Srećko Sabalić, predstojnik zagrebačke Klinike za traumatologiju, potvrdio je za DNEVNIK.hr da očekuju ranjenike iz Petrinje i Siska koji su stradali u jakom potresu koji je danas popodne pogodio to područje. 

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Potres u Petrinji Slab potres Novo podrhtavanje tla na Baniji: "Petrinja - samo tutanj pod zemljom, ko grmljavina"

"Čim smo shvatili što se dogodilo, osjetili smo snažan potres, pozvao sam sve djelatnike klinike za traumatologiju da budu pripravni, kirurzi, anesteziolozi, radiolozi… pozvani su da se hitno jave u kliniku i da se u što kraćem vremenu ovdje pojave", rekao je Sabalić. 

Dodao je da su spremni za prihvat ranjenika iz Siska i Petrinje. "Najavili su nam dolazak ranjenika iz Siska i Petrinje", rekao nam je Sabalić.

U kliniku su im tijekom dana stizali i Zagrepčani, ali Sabalić kaže da je kod svih zasad riječ o površinskim ranama. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene