U novoobnovljenoj ulici šahtovi očito nisu bili prioritet pa tek nekolicina nije barem djelomično prekrivena asfaltom. Zagreb sutra očekuje novo nevrijeme.

Galerija


U zagrebačkoj Haulikovoj ulici gotovi su radovi na obnovi asfalta i iscrtavanje parkinga, no dio šahtova ostao je začepljen ili napola prekriven slojem asfalta. Tek nekolicina šahtova u potpunosti je oslobođena za protok vode. A prema prognozi u srijedu se očekuje značajna promjena vremena s grmljavinskim pljuskovima i jačim nevremenom.

Vezani članci Dvije osobe ranjene u pucnjavi u Zagrebu - 1 Uhićen 31-godišnjak zbog pokušaja ubojstva na Peščenici Tomislav Tomašević Lijevi blok traži da se objave razmjeri štete od poplave u Zagrebu u srpnju

Podsjetimo što se dogodilo za posljednje jače kiše u Zagrebu. Zbog zaštopanih šahtova Ilica je bila potopljena, kao i Miramarska ulica u kojoj je žena spašavala čovjeka zapelog u bujici u automobilu. Poplava je uništila brojne podrumske prostorije, a građani su bili prepušteni sami sebi pa su kvartovski momci u Trnju ušli u prostorije Hrvatskih voda i podigli branu kako bi višak vode otišao u Savu.

Sutra nas očekuje novo nevrijeme i nada da Zagreb neće ponovno plivati.