Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UMIROVLJENICI NEMAJU VREMENA

U izbore krenuo i najpoznatiji hrvatski bračni savjetnik, ima savjet za Hrelju i Plenkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedjeljko Babić Gangster, vjerojatno najpoznatiji hrvatski bračni posrednik, krenuo je u izbornu utrku kao član Hrvatske stranke umirovljenika. Nositelj je liste za Općinu Runovići i kandidat je za županijsku skupštinu koalicije Glas Dalmacije

Nedjeljko Babić Gangster, osim što se kandidirao na lokalnim izborima, ima i planove na nacionalnoj razini. Taj najpoznatiji hrvatski bračni posrednik o kojemu je snimljen i dokumentarni film "Gangster te voli", uvjeren je da bi bio najbolji ministar useljeništva i demografske obnove. 

Pročitajte i ovo Uvođenje pravobranitelja za umirovljenike - 4 Uputio prijedlog Hrelja predlaže osnivanje pravobranitelja za umirovljenike: Rješenje za sve veće izazove starije populacije u Hrvatskoj Slika nije dostupna Ususret lokalnim izborima Počela bitka za Slavoniju: Panenića će poduprijeti i HSS i HSU?

"Ja sam demografsku obnovu shvatio ozbiljno! Čak su me neki predlagali i za ministra useljeništva i demografske obnove. Ne moram biti ministar, ali bih htio raditi u tom ministarstvu i pomoći svojim iskustvom. Hrvatska nam je sva crna, više nas umre, nego ih se rodi. Moja stranka ističe da ni jedan ministar nije napravio za demografsku obnovu Hrvatske toliko koliko sam napravio ja. Pa, normalno da nije!", rekao je Gangster za Dalmatinski portal, dodajući da je posao bračnog posrednika razvio u tri pravca: Albaniju, Ukrajinu i Rumunjsku.

 

"Djevojke iz Albanije su voljne i petero djece roditi. Odveo sam deset ljudi u Albaniju, a već ih se četvero vjenčalo. I ovi ostali će", kaže Nedjeljko Babić Gangster.

Ima savjet i za Silvana Hrelju, predsjednika svoje stranke, kojem poručuje da se prikloni Andreju Plenkoviću.

"On je glavni, a glavnog treba slušat. Ne možeš ti sa mnom jest i pit i protiv mene bit! Mostovci mudruju, pametuju, mladi su, neiskusni. Izmišljaju toplu vodu", kaže Gangster, objašnjavajući da umirovljenici moraju biti uz onoga tko je na vlasti.

"Mi smo stariji ljudi, ne možemo mi čekati četiri godine na izbore, nas dosta umre", poručuje Gangster. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene