Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vršnjačko nasilje

Trojica pretukla učenika nakon školske božićne priredbe: Završio u bolnici, intervenirala i policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trojica maloljetnika napala su učenika osnovne škole nakon školske božične priredbe. Završio je u bolnici.

Nakon božićne školske priredbe u neposrednoj blizini Osnovne škole Pakoštane u četvrtak su učenika osmog razreda osnovne škole pretukla trojica maloljetnika. Dječak je završio u zadarskoj Općoj bolnici. 

"Na ulici u mjestu na širem biogradskom području fizički je napadnuto dijete, kojem je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje mu je utvrđena težina tjelesnih ozljeda. 

Zbog sumnje na to da je riječ o vršnjačkom nasilju policija provodi izvide u suradnji s nadležnim službama i o svemu utvrđenom izvijestit će državno odvjetništvo.

Radi zaštite žrtve nismo u mogućnosti iznositi druge detalje događaja, dok je provođenje izvida sukladno zakonskim odredbama tajno", potvrdila je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, piše Zadarski.hr.

Ravnatelj Osnovne škole Pakoštane Ivo Ćirak također je upoznat s ovim napadom. "Spomenuti događaj odvijao se izvan školskog dvorišta, odnosno na ulici u neposrednoj blizini škole, dana 22. prosinca 2022. u večernjim satima, nakon božićne priredbe.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Napadnut u školskom WC-u Stravično nasilje: Grupa maloljetnika pretukla 11-godišnjaka, udarali ga i po trbuhu - "Bio sam šokiran razmjerima ovog događaja"

Napadnut je učenik osmog razreda naše škole od strane trojice maloljetnika koji nisu učenici naše škole. Kako se spomenuti događaj nije dogodio u školi niti u školskom dvorištu, a ipak se radi o našem učeniku, o svemu smo obavijestili sve nadležne institucije.

Roditelji su odmah nakon događaja s učenikom potražili liječničku pomoć", zaključio je ravnatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene