Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ne pamte ovakvu nesreću

Tragedija pogodila Križevčane: U strašnoj nesreći život izgubilo dvoje mladih, dvije osobe preživjele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Križevci ne pamte ovakvu tragediju. U prometnoj nesreći dvoje mladih je izgubilo život pošto su nakon nekontrolirane i brze vožnje sletjeli s ceste u potok.

U kasnim satima, u prometnoj nesreći u Križevcima smrtno su stradale dvije osobe, a dvije su lakše ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Oko 2.05 sati vozač (28) Mercedesa koprivničke registracijske oznake vozio je 190 km/h Zagrebačkom ulicom u smjeru Koruške. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u potok Koruška, izvještava Prigorski.hr.

Vozač i putnica (17) na prednjem sjedištu, preminuli su na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda. Dvoje putnika na stražnjem sjedalu, muškarci od 50 i 46 godina, prevezeni su u koprivničku bolnicu, gdje su im konstatirane lakše ozljede.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodila Zamjenica općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Zbog očevida je promet Zagrebačkom ulicom bio u prekidu i do 6.55 sati se odvijao obilaznim pravcem.

Život su u ovoj tragičnoj prometnoj nesreći izgubili mladi ljudi, djevojka P.Š. iz križevačkog naselja Pesek i muškarac A.K. iz križevačkog mjesta Carevdar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene