Križevci ne pamte ovakvu tragediju. U prometnoj nesreći dvoje mladih je izgubilo život pošto su nakon nekontrolirane i brze vožnje sletjeli s ceste u potok.


U kasnim satima, u prometnoj nesreći u Križevcima smrtno su stradale dvije osobe, a dvije su lakše ozlijeđene.

Vezani članci Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL) Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu: Vozač koji je na pješačkom oborio djevojčicu imao je 0,34 promila alkohola u krvi Zagreb: Očevid nakon tragedije na Karlovačkoj cesti (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) ''Prometni stručnjaci trebali bi zapaliti diplome. Da su vratili ležeće policajce, možda do ove tragedije ne bi došlo''

Oko 2.05 sati vozač (28) Mercedesa koprivničke registracijske oznake vozio je 190 km/h Zagrebačkom ulicom u smjeru Koruške. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u potok Koruška, izvještava Prigorski.hr.

Vozač i putnica (17) na prednjem sjedištu, preminuli su na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda. Dvoje putnika na stražnjem sjedalu, muškarci od 50 i 46 godina, prevezeni su u koprivničku bolnicu, gdje su im konstatirane lakše ozljede.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodila Zamjenica općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Zbog očevida je promet Zagrebačkom ulicom bio u prekidu i do 6.55 sati se odvijao obilaznim pravcem.

Život su u ovoj tragičnoj prometnoj nesreći izgubili mladi ljudi, djevojka P.Š. iz križevačkog naselja Pesek i muškarac A.K. iz križevačkog mjesta Carevdar.