Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak u Banskim dvorima

Medved i Milošević primili Udruženje porodica "Protiv zaborava": Priprema se zakon o civilnim stradalnicima DR-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tema razgovora sastanka potpredsjednika Vlade s Udruženjem porodica bila je suradnja s nadležnim ministarstvom i Vladom u procesu traženja nestalih.

Potpredsjednici Vlade Tomo Medved i Boris Milošević održali su u srijedu u Banskim dvorima sastanak sa saborskim zastupnicima Draganom Jeckov, prof. dr. sc. Miloradom Pupovcem i predstavnicima Udruženja porodica "Protiv zaborava" koje je predvodila predsjednica udruge Marica Šeatović, javljaju iz Vlade.

Navode kako je tema razgovora bila suradnja Udruženja s nadležnim ministarstvom i Vladom u procesu traženja nestalih i koraci koje je potrebno poduzeti kako bi se uspostavila što jača suradnja u rješavanju ovoga važnog humanitarnog pitanja.

"Na samom sastanku su izneseni problemi rada Udruženja, konkretni prijedlozi u smjeru jačanja suradnje i teškoće na koje Ministarstvo nailazi u procesu traženja svih nestalih. Potpredsjednik Medved je najavio i donošenje Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata koji priprema Ministarstvo hrvatskih branitelja", stoji u priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene