Prvi put u Saboru sjedit će i predstavici Zeleno lijeve opcije. Mislav Bago u Dnevniku Nove TV razgovarao je s njihovim čelnikom Tomislavom Tomaševićem.


Tomislav Tomašević kaže da je zadnjih mjeseci pojačan interes novih članova, a ne samo nakon jučerašnjeg uspjeha. Dodaje kako je moguće da se stranke koje čine platformu Možemo, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad, ujedine u jednu. 

Vezani članci Nikola Grmoja, Tomislav Tomašević Tomašević odgovorio na Grmojine prozivke o prijetnji: "To je bilo podbadanje u šali, još se i nasmijao" Tomislav Tomašević Tomašević se zahvalio SDP-u na ponudi pa poručio: "Mislim da je Bandić gotov, ali ne podcijenjujem ga"

Spremni su poduprijeti politike HDZ-a, ako su u interesu građana, no najavljuje da će biti i žestoka oporba, ali i nuditi nove prijedloge. 

"Bit ćemo žestoka oporba HDZ-u kakvu oni još nisu ni vidjeli", rekao je Tomašević.

Na lokalnim izborima u Zagrebu Tomašević bi se mogao kandidirati za gradonačelnika, no ističe kako je sad fokus platforme Možemo na nacionalnoj razini.

Zabrinjavajuća je desnica u Hrvatskoj, smatra čelnik Možemo i dodaje kako će se oni boriti protiv toga. 

Tomašević kaže da još ne zna jesu li Jane Fonda i Pamela Anderson, koje inače podupiru platformu Možemo, čestitale jer to mora pitati Radu Borić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr