Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U velikom je strahu'

Karamarko žestoko odgovorio Milanoviću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko osvrnuo se na oštre riječi predsjednika SDP-a Zorana Milanovića.

Tomislav Karamarko je Zorana Milanovića nazvao nekulturnim. 'To je njegov stil, rekao bih nekulturan, prostački. HDZ kriminalna organizacija - time je uvrijedio 800.000 naših glasača. On je zadnji koji može pričati o kriminalnoj organizaciji', kazao je Karamarko.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović, Zoran Milanović IZ MINUTE U MINUTU Šeparović: "U ožujku sam rekao da Milanović može biti mandatar, ali..."; Ustavna stručnjakinja: "Milanović će napraviti žrtvu od sebe" Zoran Milanović Kakofonija mišljenja Oglasila se profesorica ustavnog prava: "Ustavni sud krši zakon, odluka o Milanoviću je pogrešna..."

Milanović je 'u velikom strahu', smatra Karamarko.

Također, iako smo članica EU zahvaljujući Milanovićevoj vladi nemamo nikakve benefite od toga, nemamo stranih investicija, loše smo koristili EU fondove, dug zemlje je povećan za 100 milijardi kuna, sto tisuća ljudi iselilo je iz zemlje te je sto tisuća radnih mjesta ugašeno ,napominje Karamarko.

'To je Milanović, to je njegova osobna iskaznica. Njegovo bahaćenje i pokazivanje mišića i nekulture na hrvatskoj političkoj sceni je harlekinska politika. Najveći dobitak za Hrvatsku bit će njegov odlazak u režiji HDZ-a i naših partnera, nadam se skoro', naglasio je.

Podsjetimo, Milanović je nakon jučerašnjeg kruga konzultacija s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarovićrekao da 'ovo postaje ne MOST već mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast. Mi u tome sudjelovati nećemo i ja za to na mandat nemam'.

Na Faebooku je danas ponovno poslao sličnu poruku te da suradnja Mosta s Domoljubnom koalicijom zvuči kao 'operacija spašavanja HDZ-a'.

'Mi s MOST-om činimo jaku, stabilnu hrvatsku Vladu koja samo treba nastaviti ono što smo do sada radili i netko to ne želi. Moje i naše iskustvo i znanje su jamstvo da Hrvatska s nama može dobro proći, a alternativa je metež. Ovo meni djeluje kao operacija spašavanja HDZ-a, ne Karamarka. Ovom prilikom pozivam sve one koji vide to što vidimo i mi, i vide da ovo postaje ne most, već mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast da nam se pridruže. Mi u tome sudjelovati nećemo i za to mandat nemam', napisao je Milanović jučer na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene