Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarat će

Karamarko o Crnoji: 'Ako je nešto pogriješio sigurno će biti sankcionirano'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali, rekao je Karamarko komentirajući slučaj ministra Crnoje.

Ministar branitelja Mijo Crnoja glavni je sudionik skandala koji dovodi u pitanje stručne i moralne kriterije na koje se Vlada pozivala kod izbora ministara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Preuzeo odgovornost' Komentar iz MOST-a na odlazak ministra Crnoje Slika nije dostupna Ostavka u Vladi Orešković zahvalio Crnoji: 'Ime novog ministra znat će se idućih dana'

U službenom životopisu kao adresu stanovanja Crnoja je naime, naveo lokaciju u Samoboru na kojoj očito ne živi. Na toj se adresi službeno nalazi tek drvena kućica s kućnim brojem. Tjednik Nacional istodobno ministra proziva zbog navodnih zatvorskih dana te priča o navodnom nasilju. Crnoja se nije oglasio o tim tvrdnjama. Sve su komentirali prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, ali i oporba.

 

'Razgovarat ćemo s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio sigurno će biti sankcionirano. Ako nije, neće', rekao je Tomislav Karamarko. 

'Ukoliko je ono što je navedeno istina, ukoliko doista živi na različitoj adresi, ukoliko doista vara proračun, ukoliko se doista ponaša nasilnički kao što je opisano u medijima, gospodin Crnoja mora ili dati ostavku ili ga gospodin Orešković mora razriješiti dužnosti, oko toga nema nikakve dvojbe', poručuje Peđa Grbin (SDP).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene