Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Preuzeo odgovornost'

Komentar iz MOST-a na odlazak ministra Crnoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potpunosti razumijemo da za Crnoju nisu bila jednostavna ova dva dana, a nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost, rekao je Miroslav Šimić.

Zastupnik Mosta Miroslav Šimić rekao je u četvrtak navečer da Most poštuje i slaže se s odlukom ministra branitelja Mije Crnoje koji je premijeru Tihomiru Oreškoviću dao ostavku na svoju dužnost i tako preuzeo moralnu i političku odgovornost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostojić na Facebooku 'Kako bezočno lažu. Tek sad počinje show' Slika nije dostupna Reakcije oporbe 'Ostaje gorak okus i pitanje je li gospodin Crnoja jedini o kome ćemo čitati ovakve crtice iz biografije'

"U potpunosti razumijemo da za Crnoju nisu bila jednostavna ova dva dana, a nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost. Ostavili smo neko vrijeme da utvrdimo sve činjenice i činjenica je da nema kaznene odgovornosti, ali postoje elementi moralne i političke odgovornosti koje je Crnoja odlučio preuzeti", rekao je Šimić novinarima pred Banskim dvorima.

Orešković zahvalio Crnoji: 'Ime novog ministra znat će se idućih dana'

Naglasio je da Most poštuje sve ono što su hrvatski branitelji napravili za hrvatsku državu i što je napravio Crnoja, ali u ovom trenutku postojala je razina moralne političke odgovornosti koju je on preuzeo.

Šimiće je istaknuo da je donošenje odluke trajalo dugo jer su htjeli utvrditi sve činjenice. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene