Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić na Facebooku

'Kako bezočno lažu. Tek sad počinje show'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici oporbe komentiraju ostavku Mije Crnoje.

Među članovima oporbe koji su na ostavku Mije Crnoje reagirali putem društvenih mreža je i bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Preuzeo odgovornost' Komentar iz MOST-a na odlazak ministra Crnoje Slika nije dostupna Ostavka u Vladi Orešković zahvalio Crnoji: 'Ime novog ministra znat će se idućih dana'

'Prihvaćena ostavka , jer im je neugodno....ali puno važnije je...kako bezočno lažu. Navodne reforme...navodno smanjenje administracije...tek sad počinje šou...ma samo čekam proračun. Obrazloženje sljedeće...za šest mjeseci će radna grupa pripremiti novi. Sad nismo stigli', napisao je Ostojić.

Prve reakcije

Ostavku je jučer komentirao i Gordan Maras napisavši, među ostalim, da se vlada Tihomira Oreškovića upisala u anale najkraćim ministarskim mandatom u povijesti.

Oglasio se i danas.

'Most je doveo na vlast HDZ. Između HDZ-a i SDP-a izabrali su HDZ. Između Matića i Crnoje izabrali su Crnoju. Slika govori više od tisuću riječi. No comment', napisao je.

 

Most je doveo na vlast HDZ. Između HDZ-a i SDP-a izabrali su HDZ. Između Matića i Crnoje izabrali su Crnoju. Slika govori više od tisuću riječi. No comment.

Posted by Gordan Maras on Friday, 29 January 2016

Peđa Grbin poručio je u četvrtak da mu je drago što je Crnoja shvatio svoju pogrešku, ali i upozorio da je Vlada na odluku o sada već bivšem ministru branitelja potrošlila petinu dosadašnjeg mandata zbog čega se postavlja pitanje kako će odlučivati o teškim pitanjima s kojima će se suočavati.

Crnoja je podnio ostavku nakon dvodnevnih maratonskih sastanaka u Banskim dvorima na kojima su premijer i njegovi potpredsjednici odlučivali o njegovoj sudbini. Osim njim dokumentaciju su pregledavali i pravni eksperti.

Iako je Crnoja nakon ostavke poručio da nije kriv za ono što mu se posljednjih dana stavljalo na teret, rekao je da odlazi jer ne želim biti uteg u radu nove Vlade.

Podsjetimo, Crnoju se u javnosti teretilo za više stavki. Među ostalim da je izbjegavao plaćati prirez i da novac koji je dobio iz povlaštenog kredita za branitelje nije iskoristio za gradnju kuće.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene