Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov

Još jedan buran tjedan: Napetosti sa Slovenijom, kaos u Hamburgu, povjesno rukovanje...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko je mogao, našao je spas od srpanjskih temperatura. A onu političku u slovensko-hrvatskim vodama, dodatno je usijala Europska komisija. Stala na slovensku stranu oko arbitražnog spora, za koji Hrvatska uporno ponavlja da nas se ne tiče.

O Sloveniji je bilo riječi i na susretu hrvatske predsjednice s Donaldom Trumpom u Varšavi. Odakle se tražio put do - europskog tržišta. Amerikanci žele prodavati svoj ukapljeni plin, a ovaj dio Europe želi manju ovisnost o ruskoj opskrbi.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Barbara Golja tjedni pregled Dan žena, predizborne prepirke i Veliki brat: Teme tjedna donosi Barbara Golja Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Pregled tjedna Propast tvrtki, dugovi veledrogerijama, prisjećanje na žene žrtve nasilja – Sve je to u tjednu za nama zasjenila afera JANAF

U isto vrijeme, summit lidera 20 najmoćnijih zemalja svijeta. Ulice Hamburga - kao ratna zona! Protivnici kapitalizma i globalnih problema, žestoko su se sukobili s policijom. Razbijali su izloge, pljačkali, palili. Malo je reći - kaos!

Obrazovna reforma u koju se svi zaklinju - stoji na mjestu. Jer novi akcijski plan za njezino provođenje - ide na popravni. Pisat će se ponovno taj "nepoznat netko" promijenio je sadržaj i izbacio neke važne dijelove, poput podrške djeci romske nacionalnosti. Za rupe i propuste vjerojatno se i ne bi doznalo, da nije bilo srednjoškolskog portala.

Draganu Paravinji - Vrhovni je sud prepolovio kaznu. I presudu za ubojstvo i pokušaj
silovanja Antonije Bilić, preinačio s 40 na 20 godina zatvora.

Što je još obilježilo protekli tjedan provjerite u videoprilogu Ivane Pezo Moskaljov.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene