Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Thompsona vole zbog glazbe, a ne politike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Pjesmu Čavoglave su prvi čuli moji suborci. Nitko nije mogao predvidjeti što će se dogoditi. Želio sam biti barmen u Splitu, ali život me odveo u drugom smjeru', rekao je Marko Perković Thompson u emisiji Tema dana s Hloverkom.

Thompson je rekao kako je u njegovim pjesmama i njegov život te da nikada nije izvodio pjesme koje 'nije mislio'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video snimka s koncerta Thompsona Slika nije dostupna Na Thompsonov koncert danas i bez ulaznica!

>> Thompsonov koncert osiguravat će 450 redara

>> Thompson: 'Hrvatska nije utemeljena na antifašizmu'

>> Margelov institut povodom koncerta Thompsona

'Za vrijeme rata su se pjevale psihološke pjesme. Ja to priznam. Ali to nisu moja načela. To su stvari koje nemaju veze s mojim načelima', rekao je Thompson kad ga je Hloverka upitala što misli o nazivu 'prvo grlo ustaškog rocka' kojeg mu je podario Feral.

Thompson je središnji koncert svoje turneje započeo sredinom travnja u Vukovaru. Na Maksimiru se sutra očekuje 50 tisuća ljudi. Na pitanje što misli o Zoranu Milanoviću, Thompson je odgovorio 'ne baš dobro s obzirom na njegove izjave'.

'Teško je govoriti o čovjeku kojega slabo poznajem. Moje pjesme se ne uklapaju u njegov program no nije mi jasno kakvo zlo vidi u njima', rekao je popularan pjevač, dodavši i kako nema nikakvih političkih ambicija te da jednostavno voli glazbu te kroz nju progovara.

Pjevač tvrdi i da tijekom velikog koncerta u Vukovaru nije bilo pojedinaca koji su isticali ustašku ikonografiju pa je uvjeren da toga neće biti ni na Maksimiru.

'Nisam ja taj koji može određivati tko će se kako ponašati', rekao je, dodavši kako će na njegov koncert doći i poznate javne osobe poput političara Primorca, Đapića i Šukera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene