Na Instagramu je objavljena fotografija tetovaže iz Zagreba koja je zapalila društvene mreže.

Galerija


Fotografiju je objavio Tattoo Rroom iz Zagreba uz napomenu: "Pokušajte se ne rasplakati. Za baku". Uz fotografiju tetovaže, objavili su i originalnu bakinu poruku na listiću papira, staru godinama.

Vezani članci Daniela Perić (Foto: Instagram) Maja Šuput ima najvjernije fanove: Vlastitu pozadinu ukrasila tetovažom posvećenoj omiljenoj pjevačici Cardi B (Foto: Instagram) Glazbenica podignula nogu te pokazala mjesto na kojem je istetovirala ime supruga koji ju je varao

"Bruno ostavila santi čokolade pojedi volite baka" - glasi bakina poruka i tekst tetovaže koju je Bruno odlučio staviti na svoju ruku.

"Mislim da je Bruno čuvao par mjeseci bakinu poruku i sad ju je odlučio istetovirati nakon što mu je baka umrla u srpnju. Mislim da je tetovaža posebna zato što se iz bakine poruke vidi da je gotovo nepismena, ali se unatoč tome potrudila ostaviti mu poruku i poručiti da ga voli. Po nama je to ono što izdvaja Bruninu tetovažu u moru sličnih", kazala je za DNEVNIK.hr Matea Bakarić, suvlasnica salona.

Tetovaža ispisana bakinim rukopisom na ruci unuka dobila je najviše lajkova od svih objavljenih fotografija tetovaža. "Živjele bake", "Hoćemo čuti priču", "Najslađe ikad", "Pa jel sve babe imaju isti rukopis, alavju baka", "Najljepše ikad", samo su neki od oduševljenih komentara na fotografijama tetovaže s bakinom porukom.

Tattoo Rroom na Trešnjevci je otvoren u srpnju ove godine. Vlasnici salona su Matea Bakarić i Ivan Leš, a svoja umjetnička djela koja njihovi posjetitelji odnose na koži stavljaju na Instagram profil.