Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Otkriveni detalji stravične prometne nesreće na autocesti: Kamion udario u automobil, poginulo dvoje starijih ljudi

Aktualno Galerija Prometna nesreća na A3 - 1 Prometna nesreća na A3 - 1 Foto: Nenad Opacak/Cropix Teška prometna nesreća na A3 Teška prometna nesreća na A3 Foto: Nikola Cutuk/Pixsell Prometna nesreća na A3 - 3 Prometna nesreća na A3 - 3 Foto: Nenad Opacak/Cropix Teška prometna nesreća na A3 Teška prometna nesreća na A3 Foto: Nikola Cutuk/Pixsell +11 Teška nesreća na A3 - 2 Galerija 1/16 >>
Prometna nesreća dogodila se na A3 između Novske i Okučana.

U četvrtak oko 7:15 na autocesti A3 jug između Novske i Okučana dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i automobil. Dvije su osobe smrtno stradale.

Zbog očevida je bio zatvoren dio autoceste te se promet preusmjeravao na obilazne pravce, a oko 11:30 u promet je pušten jedan kolnički trak, izvijestio je HAK

Pročitajte i ovo Wang YI, kineski ministar obrane "Bit ćemo snaga mira" Ministar svjetske velesile priznao da je s Rusijom ostvaren potpuno nov model odnosa: "Produbit ćemo stratešku suradnju s Moskvom"

Pročitajte i ovo Seizmolog Krešimir Kuk o potresima u Zagrebu slabije magnitude Seizmolog o potresima koji su uznemirili Zagrepčane: "Područje se aktiviralo..."

Očevidom je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo u Sisku. Po završetku očevida Marijana Matijević Pišonić objasnila je kako je došlo do prometne nesreće: 

"Vozač teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je autocestom u smjeru Lipovca te je došlo do naleta na osobno vozilo njemačkih registarskih oznaka, u kojoj su se nalazile dvije osobe, hrvatski državljani, starije životne dobi, koji su uslijed naleta smrtno stradali. Provest će se kriminalističko istraživanje u kojem će se utvrditi sve okolnosti te će se u daljem istraživanju utvrditi i brzina obaju vozila koja su sudjelovala u nesreći", kazala je Matijević Pišonić. Tijela preminulih prevezena su na obdukciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene