Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjena taktike

Inače stroga: Kod Tatjane Josipović na ispitu prošlo čak 80 posto studenata?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju medija nevjerojatan obrat dogodio se na Pravnom fakultetu u Zagrebu, i to na katedri predsjednikove žene Tatjane Josipović.

Naime, nakon pisanja medija kako ispit iz Građanskog prava, kod predsjednikove supruge Tatjane, položi samo osam posto studenata, na posljednjem roku u svibnju ispit je položio rekordan broj - čak 80 posto njih, javlja Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dani fakulteta "Vodi se jedan podzemni štakorski rat": Milanović uvjeren da je u prodaji udjela u Fortenovi postojao posrednik iz Hrvatske Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske Na tribini Pravnog fakulteta Milanović o ljudskim pravima i potezima Vlade u koronakrizi: "Moje je pravo da dišem, da kišem, da hodam. To je moja ljudska sloboda"

Na prijašnjem roku od 122 studenata položilo je, piše taj dnevni list, njih deset. Studenti su tvrdili da su pitanja preteška te su od uprave fakulteta tražili poništavanje ispita.  Reagirao je i Studentski zbor pismom predsjednici katedre, prof. dr. Tatjani Josipović. No, sve se promijenilo na posljednjem roku i takva prolaznost se ne pamti godinama.

Profesor Igor Gliha odbacio je navode da su svemu kumovali napisi u medijima i smatra kako su studenti očito - više učili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene