Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema pisanju medija nevjerojatan obrat dogodio se na Pravnom fakultetu u Zagrebu, i to na katedri predsjednikove žene Tatjane Josipović.


Naime, nakon pisanja medija kako ispit iz Građanskog prava, kod predsjednikove supruge Tatjane, položi samo osam posto studenata, na posljednjem roku u svibnju ispit je položio rekordan broj - čak 80 posto njih, javlja Jutarnji list.

Vezani članci Studentica, ilustracija Pobuna na Pravnom fakultetu u Zagrebu: Izvanredni studenti bijesni zbog povećanja školarine za čak 1200 kuna Zgrada zagrebačkog Pravnog fakulteta Pravni stručnjaci o kontroverznom priopćenju Udruge sudaca: "Uvredljivim i difamatornim jezikom pokušava se utišati javna kritika sudskih odluka"

Na prijašnjem roku od 122 studenata položilo je, piše taj dnevni list, njih deset. Studenti su tvrdili da su pitanja preteška te su od uprave fakulteta tražili poništavanje ispita.  Reagirao je i Studentski zbor pismom predsjednici katedre, prof. dr. Tatjani Josipović. No, sve se promijenilo na posljednjem roku i takva prolaznost se ne pamti godinama.

Profesor Igor Gliha odbacio je navode da su svemu kumovali napisi u medijima i smatra kako su studenti očito - više učili.