Obavijesti Video Pretražite Navigacija
detalji nesreće kod hvara

Talijan s broda: ''Otvorili su vrata i našli Eugenija u kadi razbijene glave. Probudili su ostale, ali ne i djecu, ona su već bila u komi...''

Bruno Mancuso o nesreći kod Hvara (Foto: Dnevnik.hr)
Bruno Mancuso o nesreći kod Hvara (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Bruno Mancuso o nesreći kod Hvara (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Talijan Bruno Mancuso, koji je bio na brodu na kojem je smrtno stradao njegov prijatelj, 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, za Dnevnik Nove TV ispričao je što se u utorak događalo na brodu.

''Hrana nije, to je nemoguće. Djeca nisu jela ništa, samo kruh i tjesteninu. Ostali su jeli istu hranu i nemoguće je da je hrana uzrok trovanja'', uvjeren je Bruno Mancuso, koji i dalje smatra da je uzrok trovanja kvar na klimatizacijskom sustavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Otkrio je da bi danas trebali izići iz bolnice, a sutra se vratiti na pregled. Također, kaže da čekaju tijelo Eugenija kako bi mogli organizirati njegov prijevoz u Italiju. Kaže da bi danas ili sutra trebali biti gotovo rezultati obdukcije tijela. Mancuso ne vjeruje u sabotažu.

''U 10 ujutro oni koji nisu ni ulazili u sobe i nije im bilo loše primijetili su da drugi još spavaju i da nema pokreta. Došli su otvorili vrata i našli Eugenija u kadi. Imao je razbijenu glavu'', ispričao je Mancuso. Dodao je da su ostali spavali, pa su probudili odrasle, ali ne i djecu. ''Ona su već bila u komi'', rekao je potreseni Talijan.

Zahvalio je svim službama na brzoj intervenciji i pomoći, a pohvalio je i bolnicu.

''Svi smo šokirani, ovo je kao horor-film. Bio nam je lijep odmor, zabavljali smo se i bili sretni, a sad se molimo za djecu'', zaključio je Mancuso.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene