Talijan Bruno Mancuso, koji je bio na brodu na kojem je smrtno stradao njegov prijatelj, 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, za Dnevnik Nove TV ispričao je što se u utorak događalo na brodu.

Galerija


''Hrana nije, to je nemoguće. Djeca nisu jela ništa, samo kruh i tjesteninu. Ostali su jeli istu hranu i nemoguće je da je hrana uzrok trovanja'', uvjeren je Bruno Mancuso, koji i dalje smatra da je uzrok trovanja kvar na klimatizacijskom sustavu.

Vezani članci U sudaru teretnog i osobnog automobila poginula vozačica Policija objavila detalje teške nesreće kod Ribnika: Vozačica se nije kretala sredinom prometne trake Policija, ilustracija Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, HAK upozorava vozače

Otkrio je da bi danas trebali izići iz bolnice, a sutra se vratiti na pregled. Također, kaže da čekaju tijelo Eugenija kako bi mogli organizirati njegov prijevoz u Italiju. Kaže da bi danas ili sutra trebali biti gotovo rezultati obdukcije tijela. Mancuso ne vjeruje u sabotažu.

''U 10 ujutro oni koji nisu ni ulazili u sobe i nije im bilo loše primijetili su da drugi još spavaju i da nema pokreta. Došli su otvorili vrata i našli Eugenija u kadi. Imao je razbijenu glavu'', ispričao je Mancuso. Dodao je da su ostali spavali, pa su probudili odrasle, ali ne i djecu. ''Ona su već bila u komi'', rekao je potreseni Talijan.

Zahvalio je svim službama na brzoj intervenciji i pomoći, a pohvalio je i bolnicu.

''Svi smo šokirani, ovo je kao horor-film. Bio nam je lijep odmor, zabavljali smo se i bili sretni, a sad se molimo za djecu'', zaključio je Mancuso.