Talijan Bruno Mancuso, koji je bio na brodu na kojem je smrtno stradao njegov prijatelj, 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, za Dnevnik Nove TV ispričao je što se u utorak događalo na brodu.

Galerija


''Hrana nije, to je nemoguće. Djeca nisu jela ništa, samo kruh i tjesteninu. Ostali su jeli istu hranu i nemoguće je da je hrana uzrok trovanja'', uvjeren je Bruno Mancuso, koji i dalje smatra da je uzrok trovanja kvar na klimatizacijskom sustavu.

Vezani članci Metalna šipka u vjetrobranu Vozač snimio prizor kao iz filma ''Posljednje odredište'', centimetri su ga dijelili od smrti Skoro sudar Vozač pukom srećom izbjegao tragediju, djeca mu iz vedra neba istrčala pred auto

Otkrio je da bi danas trebali izići iz bolnice, a sutra se vratiti na pregled. Također, kaže da čekaju tijelo Eugenija kako bi mogli organizirati njegov prijevoz u Italiju. Kaže da bi danas ili sutra trebali biti gotovo rezultati obdukcije tijela. Mancuso ne vjeruje u sabotažu.

''U 10 ujutro oni koji nisu ni ulazili u sobe i nije im bilo loše primijetili su da drugi još spavaju i da nema pokreta. Došli su otvorili vrata i našli Eugenija u kadi. Imao je razbijenu glavu'', ispričao je Mancuso. Dodao je da su ostali spavali, pa su probudili odrasle, ali ne i djecu. ''Ona su već bila u komi'', rekao je potreseni Talijan.

Zahvalio je svim službama na brzoj intervenciji i pomoći, a pohvalio je i bolnicu.

''Svi smo šokirani, ovo je kao horor-film. Bio nam je lijep odmor, zabavljali smo se i bili sretni, a sad se molimo za djecu'', zaključio je Mancuso.