Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svečano otvorenje

Ekipa Dnevnika Nove TV prati otvaranje Pelješkog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je spremno za povijesno spajanje sjevera i juga. Nakon gotovo četiri godine izgradnje došao je i dan svečanog otvaranja Pelješkog mosta. Program započinje u osam ujutro i potrajat će sve do ponoći kada se most otvara za putnike.

Ceremoniju otvaranja Pelješkog mosta od jutra do mraka pratit će i jak reporterski sastav Nove TV koji će detalje donositi u svim informativnim emisijama.

Uz Paulu Klaić Saulačić i Marija Juriča koji su na terenu pratili sve faze izgradnje mosta, sa svečanosti će se u Dnevniku Nove TV i Vijestima javljati i Mislav Bago, Sabina Tandara Knezović, Hrvoje Krešić, Ivan Čorkalo i Sanja Jurišić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUDJELOVALO ŠEST VLADA VIDEO Od prve lopate do zadnjeg poteza kistom: Pogledajte kako se gradio hrvatski ponos kojim je spojen jug zemlje

Reporteri Dnevnika Nove TV ugostit će brojne goste iz političkog i javnog života, ali i građane koji su ovaj povijesni dan čekali desetljećima.
Ne propustite ni javljanje u večernjim vijestima u 23 sata, a za sve koji otvorenje ne budu mogli pratiti na malim ekranima, detalje donosi i portal DNEVNIK.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene