Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Horvatova uhićenja

Susjedi ga smatraju dobrim čovjekom, a stanovnici Petrinje razočarani tempom obnove: "Ionako ide sporo i traljavo"

Nakon uhićenja ministra Darka Horvata ekipa Dnevnika Nove TV razgovarala je s njegovim susjedima, ali i stanovnicima Petrinja čija obnova nakon potresa ovisi upravo o ministru graditeljstva.

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo u subotu ujutro je kratko razgovarao sa susjedima ministra Darka Horvata.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković PRVA GODIŠNJICA POTRESA Plenković obišao kontejnere nakon što su ga prosvjednici izviždali, a poletjela je i gruda snijega: ''Sve je to dio našeg posla, ja to poštujem'' Dječaci riskiraju život u ruševinama Petrinje reportaža iz ruševine ljudskih sudbina Na prizor u koji gledate svojim očima ništa vas ne može pripremiti: Na toj klupi u Petrinji pukli smo baš kao i Josip. Razloga je tisuću

Horvatovi susjedi navode da je, kao susjed, "prva liga". "Ja mislim da je pošten, dok je bio mlad, bio je kako treba", navodi Ruža.

"Kao susjed je prva liga, dobar čovjek. Nemam što reći", rekao je Branko i dodao da je Horvat uvijek pomogao kad je trebalo.

A stanovnici Banovine, koji najviše ovise o radu uhićenog ministra Horvata, komentirali su kako će to utjecati na obnovu.

"To će usporiti sve. Ionako ide sporo i traljavo, tako da ne vjerujem ja baš u napredak tu", kazao je Ivan u prilogu reporterke Matee Ćorić.

"Dovoljno je sporo da se više ne može usporiti. Dobro je, netko tko je kriv - neka odgovara", kazao je Josip.

"Ovo je ovako godinu dana, ništa se nije napravilo. Ne vjerujem da će se ikako napraviti, to će ono za deset godina dok ja budem ne znam ni ja što. Ne vjerujem da će se išta uskoro poporaviti", smatra Filip iz Petrinje.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene