Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kroz radionicu izrade afričkih maski, organizatori će svim generacijama približiti dio afričke kulture, pjesme i hrane


Koliko često imate priliku doživjeti dio uzbudljive Afrike, i to u vašem susjedstvu? Upravo to može vam se dogoditi na radionici izrade afričkih maski, čiji sastavni dio je i predstavljanje afričkih bubnjeva i afrička zakuska. Sve to odvija se u subotu, 11.6.2016., u idiličnom okruženju caffe bara Stari Krovovi u Dugom Selu, neposredno pored željezničkog kolodvora.

Vezani članci Patrik Vidović (Foto: privatna arhiva) Velika humanitarna akcija: Patrik svoje prve samostalne korake čeka već 18 godina... Slika nije dostupna Hrvatska iz EU fondova dobila 145 milijuna kuna za jednu željezničku dionicu

Radionica izrade afričkih maski, prezentacija afričkih bubnjeva i priča te posebna hrana iz Okusa Doma! Vrijeme: 11.6.2016., od 15 do 21hMjesto Stari Krovovi, Dugo Selo (neposredno pored željezničkog kolodvora)

Radionica je organizirana kroz suradnju Živog Atelja DK, Društva Afrikanaca u Hrvatskoj te Okusa Doma. Rad počinje u 15h, a predviđeni završetak je u 21h. Dobrodošli su sudionici od 8 do 88 godina, koji sa sobom moraju ponijeti jedino malu čajnu žličicu koja će im koristiti pri izradi maski.

Mjesta jesu ograničena, pa se potrebno do 8.6. prijaviti na projekti@ziviatelje.dk. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 85 kuna po osobi, a uključuje voditelje, materijale i zakusku. Prijavom na navedeni mail dobiti ćete informacije o plaćanju kotizacije, kao i ostale detalje.
Informacije možete pronaći i na Facebooku.