Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svega nekoliko dana preostalo je do početka blagdana. Iako se uz njih povezuje domaća atmosfera mnogi će upravo za Božić ili Novu godinu otputovati na jadranska odredišta i sebi priuštiti poseban doživljaj.


Iz turističkih agencija kažu kako je prodaja blagdanskih aranžmana na razini prošlogodišnje. Putovanja će biti više uoči Nove godine, a najtraženiji su Opatija, Split i Dubrovnik. Zanimljivo, bilježi se povećani interes za Osijek.

Vezani članci Kardinal Josip Bozanić Kardinal Bozanić uputio tradicionalnu čestitku vjernicima: ''Ako želimo vidjeti i stići daleko trebamo biti blizu'' Ukrasi za drvce Pokazali maštovite ukrase za drvca, hoćete li možda inspirirati i vas?

Popularno odredište je naravno, i ove godine Istra. Tamo će stići i velik broj turista iz inozemstva. Oni neće uživati samo u kulturnim i zabavnim manifestacijama, već i u drugim oblicima ponude. Mnogi su, primjerice, odlučili 'spojiti ugodno s korisnim'  i odlučili se za 'dentalni turizam'. Narudžbe u stomatološkim ordinacijama su već popunjene. Broj pacijenata godišnje se popne i na 1.000, ponajviše zato što su cijene usluga kod njih dvostruko, pa čak i trostruko skuplje.