Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procvat dentalnog turizma

Strani turisti dolaze na doček Nove, ali i na uljepšavanje osmijeha!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svega nekoliko dana preostalo je do početka blagdana. Iako se uz njih povezuje domaća atmosfera mnogi će upravo za Božić ili Novu godinu otputovati na jadranska odredišta i sebi priuštiti poseban doživljaj.

Iz turističkih agencija kažu kako je prodaja blagdanskih aranžmana na razini prošlogodišnje. Putovanja će biti više uoči Nove godine, a najtraženiji su Opatija, Split i Dubrovnik. Zanimljivo, bilježi se povećani interes za Osijek.

Pročitajte i ovo Dino Goleš Jaka zimska turistička sezona Turisti u Hrvatsku, a Hrvati vani: Otkrivamo gdje se najčešće putuje za doček Nove godine Slika nije dostupna Stižu pokloni Djed Božićnjak još uvijek neumorno leti, pogledajte gdje se nalazi sada

Popularno odredište je naravno, i ove godine Istra. Tamo će stići i velik broj turista iz inozemstva. Oni neće uživati samo u kulturnim i zabavnim manifestacijama, već i u drugim oblicima ponude. Mnogi su, primjerice, odlučili 'spojiti ugodno s korisnim'  i odlučili se za 'dentalni turizam'. Narudžbe u stomatološkim ordinacijama su već popunjene. Broj pacijenata godišnje se popne i na 1.000, ponajviše zato što su cijene usluga kod njih dvostruko, pa čak i trostruko skuplje.


 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene