Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ukidanja

Što se dogodilo s masterplanom za bolnice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Masterplan bolnica ipak je završen, poručuju iz ministarstva. Do kraja veljače vlada je trebala odlučiti koje bolnice ostaju, a koje ne.

Iako je ministar zdravlja Rajko Ostojić najavio da će do kraja veljače biti gotov masterplan bolnica, kako bi ubuduće mreža hrvatskih bolnica trebala izgledati još se ne zna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rekonstrukcija Vlade Ako je ovo smjena radi smjene, onda od svega neće biti ništa Slika nije dostupna 'Problem s rezultatima' 'Rekonstrukcija vlade bi mogla dati nove poticaje, mogućnosti i ideje'

Masterplan bolnica je jedna od mjera za smanjenje deficita

Iz ministarstva poručuju kako je taj opsežan posao ipak dovršen. Detalji bi uskoro mogli biti poznati pa bi već ovoga tjedna mogla krenuti i javna rasprava o masterplanu. Novim ustrojem bolnica, kažu, trebala bi se povećati učinkovitost i smanjiti troškovi. Bolnice se neće ukidati, ali će se spajati. Racionalniji sustav trebao bi donijeti korist pacijentima.

Problema sve više, od ministra rješenja NIGDJE!

'Što su bolje organizirane, što bolje i racionalno posluju naši poslovni partneri to jest bolnice tim je bolja zdravstvena skrb za naše osiguranike i svi pobjeđuju, odnosno svi dobivaju s tim novim ustrojem koji se planira sad sa novim masterplanom', reka je Siniša Varga, ravnatelj HZZO-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene