Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiglo osvježenje

Iznenadni pljusak rashladio Zagreb za 10 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kratkotrajno u utorak i u srijedu tijekom dana u kopnenom području, ali mjestimice i na sjevernom Jadranu, pljuskovi i grmljavine donijeli su osvježenje.

Ako imate snimke ili fotografije nevremena, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Pročitajte i ovo Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj Nevrijeme iznad Slovenije i Hrvatske Upaljen žuti alarm VIDEO Nevrijeme poharalo Sloveniju, padala tuča promjera 3 centimetra: Kiša i vjetar stigli do Hrvatske

Na sjeveru Hrvatske u utorak je počela padati kiša, a u nekim dijelovima padala je i tuča. 'Stiglo nam je nevrijeme iz Zagorja. Pljusak je trajao oko 15-ak minuta. Padao je i led, a puhao je jak vjetar', napisala nam je čitateljica Ivana.

U samo sat vremenea u Zagrebu se spustila temperatura za deset stupnjeva. U 19 sati izmjereno je 30 stupnjeva, a sat vremena kasnije svega 20 stupnjeva.

>> IZDANO UPOZORENJE Hrvatskoj prijeti olujno nevrijeme

'Sa svakom kišom vodim borbu jer se stvara poveći potok iz nove ulice iznad mene koji mi direktno prolazi kroz ulaz u dvorište te svaki puta radi priličnu štetu', rekao je čitatelj Tomislav iz Zagreba.

PRONOZA ZA SRIJEDU

U većini krajeva bit će promjenljivo oblačno, ponegdje malo kiše ili pokoji pljusak, te svježije. U Dalmaciji će se zadržati većinom sunčano i vruće.

Vjetar slab i umjeren, u gorju i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana zapuhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima, a do kraja dana proširit će se duž cijele obale.

Najniža jutarnja temperatura od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25 °C. Najviša dnevna većinom između 23 i 28, a na Jadranu i u Zagori između 29 i 34 °C.

Od četvrtka nas opet čeka lijepo, sunčano i toplije vrijeme. I na moru idućih dana pretežno sunčano, a u Dalmaciji i vruće. Bura i sjeverozapadnjak postupno će slabjeti pa će tako i na plažama za vikend biti ugodnije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene