Osamnaestogodišnji Berto Pletikosić na svoju maturalnu proslavu došao je na konju te time oduševio mnoge uzvanike.

Galerija


Berto Pletikosić, učenik četvrtog razreda Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split, na svoju je maturalnu proslavu došao je na konju, u sedlu engleske punokrvne kobile Double Trouble (GER) iz Sinja, izvještava Dalmatinski portal.

Vezani članci Sasha Obama (Foto: Twitter) Fotografije o kojima se priča: Djevojčica iz Bijele kuće postala je pravi komad, a ima i dečka Jessica Chastain i konj (Foto: Instagram) Crvenokosa diva zna se našaliti na vlastiti račun: Fanove je izvijestila o najnovijoj avanturi u svom životu!

"Ovo nam je slučajno palo na pamet. Na konjima sam cijeli život, a san mi je Sinjska alka", novinarima je rekao Pletikosić.

Inače, Pletikosić je podrijetlom iz Hrvaca i dugogodišnji je jahač trkaćih konja, a ujedno i licencirani džokej pri Hrvatskom galopskom savezu, te kao takav iza sebe ima nekoliko trofeja s hipodroma Sinj i Oklaj.

"Kada sam imao šest godina moj me otac odveo na hipodrom i tada sam zavolio konje. Iz mjesta sam u kojima ima konja i to je jednostavno u meni, u krvi mi je", dodao je.

Pletikosić je jahao od Splitske banke do hotela Atrium, gdje se održava maturalna večer.