Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrbovala dvije žene

Splićanka uhićena zbog prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija uhićenu Splićanku tereti za organiziranje lanca prostitucije. Tvrde da je podvodila dvije žene od 36 i 38 godina

Splitska policija uhitila je 55-godišnjakinju koju tereti da je, s dvije suradnice kojima je uzimala polovicu zarade, organizirala lanac prostitucije, a još dvije žene poticala na pružanje seksualnih usluga.

Pročitajte i ovo Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Policija tvrdi da je 55-godišnja Splićanka u posljednjih pet mjeseci podvodila dvije žene od 36 i 38 godina, kojima je dogovarala klijente i zauzvrat uzimala polovinu zarade.

Slučaj Ruby: Silvio Berlusconi ne mora u zatvor

Također sumnjaju da je, radi stjecanja nezakonite zarade, 31-godišnjakinju i 45-godišnjakinju vrbovala, odnosno poticala na prostituciju.

Protiv nje je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu nakon čega je dovedena pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene