Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skinuli i zapalili talijanske zastave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Poreču su tijekom nedjelje skinute tri talijanske zastave od kojih je jedna spaljena, priopćila je danas istarska policija na konferenciji za novinare.

Jučer ujutro oko 3,40 sati istarskoj je policiji dojavljeno da kod raskrižja "Stari semafori" skupina mladića pali talijansku zastavu. Dolaskom na mjesto događaja djelatnici policije zatekli su djelomično spaljenu talijansku zastavu.

Pročitajte i ovo Lubenica izbjegavanje cenzure Društvenim mrežama šire se slike lubenice: Za to ima dobar razlog, evo objašnjenja MVEP solidarno uz Izrael nije prvi put Prijepori Vlade i predsjednika oko izraelske zastave na zgradi jednog ministarstva: "Koja je sljedeća?"

Policiji je jučer još dojavljeno da je u 10,25 sati skinuta
talijanska zastava s Trga Joakima Rakovca gdje je bila izvješena uz službene zastave Republike Hrvatske, Istarske županije i Grada Poreča.

Potom je u 14 sati policiji dojavljeno kako je skinuta zastava
Republike Italije i kod Općinskog suda u Poreču.

Policija intenzivno traga za počiniteljima ovog djela. Predsjednik Talijanske unije i saborski zastupnik Furio Radin izrazio je ogorčenje ovim vandalskim činom te je izrazio nadu kako će policija u što kraćem roku pronaći počinitelje.

"Nepojmljivo mi je da se u multietničkoj Istri događaju takve
stvari", kratko je komentirao Radin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene