Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvažnija sporedna stvar na svijetu

Najavljena stanka plenarne sjednice Sabora, oporba tvrdi: "To nije razlog da stane cijela država"

Aktualno Galerija Sabornica - 1 Sabornica - 1 Foto: Vijesti u 17 Sabornica - 2 Sabornica - 2 Foto: Vijesti u 17 Sabornica - 3 Sabornica - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Sabornica - 4 Galerija 1/4 >>
Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora, najavio je da će tijekom utakmice između Hrvatske i Albanije plenarna sjednica biti na stanci.

U srijedu ponovno nastupa Hrvatska nogometna reprezentacija. Diljem zemlje navijači će pratiti prijenos utakmice s Albanijom, a gledat će se i u Saboru.

Jutro će zastupnici početi uobičajenom plenarnom sjednicom, a potom će se proglasiti stanka koja će trajati koliko i utakmica, poručio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Ipak, tko bude želio raditi, kaže Jandroković, to će biti moguće.

Pročitajte i ovo Sara Gomez Dubois Pribičević i Goran Pribičević Hrvatsko-španjolska veza Obitelj Pribičević navijala je i za Hrvatsku i za Španjolsku: "Žustra je i oštra, tu bi moglo biti napeto jako, malo me i strah"

"Predsjedavajući će najaviti tu stanku koja će trajati onoliko koliko će trajati i utakmica. Jedino ako će netko od potpredsjednika baš željeti predsjedati u to vrijeme i ako bude zainteresiranih zastupnika, onda nećemo prekidati, neka onda oni koji ne žele gledati nogomet, neka rade u saboru“, najavio je Jandroković.

Pročitajte i ovo Politika na Euru - 3 Glas građana Leti, leti Vladin avion, a u njemu državni dužnosnici na EURO: Gledatelji Dnevnika Nove TV prizivaju prizemljenje

"Smatram da to nije razlog da stane cijela država, pogotovo nacionalni parlament. Znam da će se gledati utakmica i u parlamentu, na televizijama, u klubovima, ali mislim da možemo nastaviti s radom sasvim regularno“, smatra zastupnica Centra Marijana Puljak.

Pročitajte i ovo Navijači u Zagrebu Nada živi dalje Prve reakcije nakon poraza Vatrenih: "Ovo treba što prije zaboraviti"

"U načelu, da. Ok, mislim da je to već bilo kad je bilo Svjetsko prvenstvo, a što se tiče trajanja sjednice, ona ionako traje dok se ne rasprave točke za taj dan“, rekao je SDP-ov Arsen Bauk.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene