Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatsko-španjolska veza

Obitelj Pribičević navijala je i za Hrvatsku i za Španjolsku: "Žustra je i oštra, tu bi moglo biti napeto jako, malo me i strah"

Veliki spektakl u kojem su se susrele Španjolska i Hrvatska pratili su milijuni gledatelja u obje zemlje. Slavica Parlov Horvat za Dnevnik Nove TV provjerila je kako izgleda kada se za obje zemlje navija unutar jedne obitelji.

"Vamos ili idemo", "Espagna ili Hrvatska", u obitelji Pribičević, mali i veliki strastveno navijaju za obe zemlje. Obiteljski sklad i povezanost osjeća se na prvu, jedino oko jednog nema dogovora...

"Treba pobijediti Španjolska jer imamo najbolju ekipu u Europi i Olmo će zabiti gol", sigurna je Sara Gomez Dubois Pribičević.

"Mislim da danas treba pobijediti Hrvatska iako je moja žena Španjolka i uvijek mi frče ruku da kažem nešto drugo, ali Hrvatska je Hrvatska!", prediđa Goran Pribičević.

"I ako Hrvatska pobijedi isto će mi biti drago jer ipak tu živim pa zbog ljudi koje znam, cijela država će biti jako sretna", ponudila je Sara ruku pomirenja.

Sara i Goran su nerazdvojni, čak i rade zajedno kao fotografi, no najčešće utakmice gledaju odvojeno. Tako izbjegavaju bračne krize, kažu.

"Ona je žustra i oštra, tu bi moglo biti napeto jako, malo me i strah", priznao je Goran.

Pročitajte i ovo Navijači Vatrenih - 1 Navijački žar Od Slavonije do Dalmacije isti prizori: Cijela Hrvatska uzbuđeno čeka prvi nastup Vatrenih

"Naš prijatelj vlasnik kafića u centar Zaprešić me zove svaki put kad ima prvenstvo da mi organizira stol u prvi red kafića ispred televiziju samo za mene jedina Španjolka u cijeli grad i onda ja imam svoj stol rezerviran a svi iza mene Hrvati navijači se deru!", pdijelila je Sara.

Hrvatski dres i flameco plesni kostim odlično se slažu u ovoj obitelji gdje se govori nekoliko jezika te se djecu uči o povezanosti s obje zemlje.

"Ja navijam za obadvije", kaže Manuel.

"Ja navijam za Španjolsku! Porque me gusta mucho", odlučna je Luna. 

Što o hrvatskoj i španjolskoj nogometnoj reprezentaciji kažu ostali Španjolci koji žive u Hrvatskoj, pogledajte u videoprilogu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene