Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP o Agrokoru

"Izbor povjerenika pokazuje da je pravi ministar gospodarstva Borislav Škegro"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Siniša Hajdaš Dončić, istaknuo je Ramljak, nije bio blizak vladi SDP-a.

SDP je sazvao konferenciju za medije na kojoj je Siniša Hajdaš Dončić komentirao razvoj situacije oko Agrokora.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

"Izbor povjerenika pokazuje da je pravi ministar gospodarstva Borislav Škegro. Ipak želimo da povjerenik isplati plaće, tražimo da zaštiti radnike, popiše sve tražbine te ih javno objavi u roku od 30 dana. SDP je aktivno otvorio info telefon gdje svi zainteresirani mogu komunicirati svaki dan s timom unutar naše stranke", kazao je Hajdaš Dončić.

Dončić je ponovio kako nisu sretni s donošenjem lex Agrokora.

"Vjerujem da će se saslušati neki prijedlozi oporbe kako bi bili zaštićeni radnici te posebno mali dobavljači", kazao je Hajdaš Dončić.

Kazao je i kako Ramljak nije bilo blizak vladi SDP-a.

Podsjetimo, Vlada je danas za svog povjerenika u Agrokoru imenovala Antu Ramljaka. Nakon predstavljanja u Vladi, Ramljak je održao sastanak s dobavljačima Agrokora na kojem je dogovoreno da kreće isporuka robe u trgovine Konzuma.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene