Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Tomislav Karamarko uputio pismo predsjedniku SDP-a i premijeru Zoranu Milanoviću te zatražio sastanak, iz SDP-a su mu poručili da je i dalje otvoren Milanovićev poziv na javnu televizijsku debatu.


SDP je reagirao na pismo predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka kojim je zatražio sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem.

EKSKLUZIVNO: Karamarko premijeru poslao pismo

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Slika nije dostupna PROČITAJTE PISMO: Ovo je Karamarko pisao Milanoviću Slika nije dostupna Pusić: Država nije tutor nikome, svatko odgovara i mora imati osobnu slobodu da odluči

'Ovih dana u medijima pratimo da gospodin Karamarko očito vozi novi Mercedes, pa neka s autom za koji smatra da ga ne dovodi u sukob interesa, napokon dođe i na posao u Hrvatski sabor.

Hrvatske su institucije mjesto za razgovor u skladu s Ustavom i zakonima naše države, jer se tamo razgovori odvijaju i pred očima nacije, pa makar pričali i o Karamarkovoj glavnoj temi prolasku kroz dolinu suza ili o njegovom nedavno objavljenom antikomunističkom manifestu.

Tema je više nego dovoljno za razgovor, posebice u Saboru. Ovih nas je dana upravo gospodin Karamarko podsjetio i na zaključke saborskog Odbora za nacionalu sigurnost i da je to državno tijelo ustvrdilo da je Tomislav Karamarko kao šef obavještajne agencije SOA nezakonito zapošljavao svoje kadrove i prezimenjake na jedan dan u obavještajnu agenciju, pa mimo javnog natječaja, u državnu upravu.

Od gospodina Milanovića i dalje ostaje otvoren davno upućen poziv gospodinu Karamarku na javnu televizijsku debatu o svim ozbiljnim problemima o kojima želi razgovarati.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook