Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ublažavanje podjela'

EKSKLUZIVNO: Karamarko premijeru poslao pismo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se vladajući i oporba prepucavaju - njihovi šefovi stranaka uskoro bi se mogli naći za istim stolom.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poslao je pismo premijeru Zoranu Milanoviću i pozvao ga da sjednu zajedno za stol.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik u Koprivnici Milanović opleo po Plenkoviću: "On je manijak, kum kriminala u Hrvatskoj" Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!''

Tomislav Karamarko pozvao je Zorana Milanovića na sastanak. Karamarko mu je poslao pismo bez ikakvih uvjeta i ideoloških stavova. Namjera mu je da predsjednici najvećih stranaka započnu razgovore i otvore komunikaciju te da svojim primjerom ublaže podjele u društvu.

'Oluja' je prevažan datum da bi oko njega imali prijepore

Koje su potencijalne teme razgovora - za sad se ne zna. Karamarko poziva da se sastanu u iduća dva tjedna. Teško se uopće sjetiti kada su zadnji puta razgovarali. Do sada ovakvog izravnog poziva nikad nije bilo. Sada je na premijeru - hoće li pristati na sastanak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene