Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osebujni peljar bombe

Sigurno navija za Let 3! Pogledajte što je nosio jedan od aktera operacije u Rijeci: "Tmurno jutro pretvorilo se u nešto lijepo"

Dean Kinkela jedan je od privezivača i odvezivača koji su odvezli bombu koja je uništena u Rijeci. Prilikom javljanja uživo za Dnevnik Nove TV imao je zanimljivu kacigu na glavi.

Reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga razgovarala je sa privezivačima i odvezivačima, odnosno peljarima bombe uništene u nedjelju u Rijeci. Robert Stjelja i Dean Kinkela bili su peljari bombe.

Prilikom javljanja uživo za Dnevnik Nove TV Kinkela je imao zanimljivu kacigu na glavi. Na kacigi piše ŠČ. Dio je to naslova pjesme koja Hrvatsku predstavlja na Euroviziji.

Pjesma Mama ŠČ, grupe Leta 3, predstavlja Hrvatsku na Euroviziji, a Mrle iz benda često ističe da je ŠČ zapravo prvo slovo hrvatske abecede. Kinkela je u Dnevniku Nove TV nosio kacigu baš s tim slovima.

O zadaćama koje je imao u nedjelju, prilikom uništenja bombe, Kinkela je rekao: "Zadaće su nam bile privezati bovu i otegliti je na otvoreno more kako bi je mogli detonirati, da bude ono što je Rijeka sada. Napokon su ljudi sretni i veseli i šeću se. Uz ono tmurno jutro, evo pretvorilo se u nešto lijepo. Za nas lijepa priča", kazao je.

Pročitajte i ovo Let 3 - 2 SVE JE JASNO Što je ŠČ, tko je mama, a tko traktor? Profesor objasnio riječi pjesme Leta 3

Protubrodska mina zaostala iz Drugog svjetskog rata u nedjelju je podignuta s morskog dna u riječkoj luci, otegljena na sigurnu lokaciju u Riječkom zaljevu te je u 13 sati i 15 minuta sati uništena.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene