Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta humanitarna akcija

Sandra Paović hitno operirana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su posljednje informacije o hrvatskoj stolnoteniskoj reprezentativki Sandri Paović bile da se stanje normalizira, ipak je danas hitno operirana u francuskoj bolnici.

Sandra posljednjih dana ima problema s visokom temperaturom i respiratorom, kojim otežano diše. Zbog toga joj je napravljen otvor na prednjoj stijenci vrata. Prvo su liječnici ujutro najavili da odustaje d tog zahvata zbog Sandrine slabosti, da bi se na kraju odlučili na ovaj potez. Hrvatska reprezentativka u nogama nema osjet, a komunicira isključivo rukama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sandra i Hrvoje otorivaju djeci vještinu animacije Ima li kraja dječjoj mašti? Slika nije dostupna Razgovor sa Suzanom Lončarić Tankosić Tko se najviše veseli povratku farmaceutkinje Suzane?

Sandrin otac Mišo Paović rekao je medijima da je za jučerašnjeg posjeta Sandra bila veoma neraspoložena, ali i da je to, kako su mu rekli liječnici, normalno jer postaje svjesna situacije te da su sada obitelj i ljudi koji je okružuju veoma važni.

Podsjetimo, Sandra Paović je 30. siječnja oko 8.30 sati u blizini Pariza doživjela tešku prometnu nesreću. Nesreća se dogodila kad je Paović sa svojim timom kombijem putovala prema pariškoj zračnoj luci, odakle je trebala otputovati u Poljsku. Kombi, kojim je upravljao predsjednik kluba, prije izlaska s autoceste, u jednom se trenutku zanio te je došlo do njegova izlijetanja sa ceste i prevrtanja.

Hrvatski stolnoteniski savez pokrenuo je humanitarnu akciju kako bi se sakupio novac za pomoć Sandri Paović, stolnotenisačici koja je nastradala u prometnoj nesreći. Novac će biti namjenjen za pokrivanje troškova njezine rehabilitacije, a institucije, tvrtke i građani svoj prilog mogu uplatiti na žiro račun Privredne Banke Zagreb: 234 0009 - 15103729 12

Račun je aktivan od 12. veljace 2009. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene