Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke posla

Reporter Nove TV proveo noć na Adventu u Zagrebu sa zagrebačkim "plavcima", poslušajte njihove savjete

Policija čini Advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Policija čini Advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Policija čini Advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Policija čini Advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Policija čini advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Policija čini advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Policija čini advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Policija čini advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija čini advent sigurnijim (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Policija i ove godine osigurava zagrebački Advent – od temeljne, do kriminalističke i policije u civilu. S njima je noć na Adventu u Zagrebu proveo reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Pune ruke posla već na samom početku smjene za policajca službe prevencije policijske uprave zagrebačke Mislava Švigira. 

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Zajedno sa svojim kolegama Mislav u mobilnom preventivnom centru policije na glavnom zagrebačkom trgu građanima je od velike pomoći.

''Znaju doći po neke opće informacije gdje ćemo mi isto tako vrlo rado pomoći i uputiti ih, radi li se o lokacijama, o događajima na Adventu ili se radi o nekim općim prometnim informacijama'', kaže Mislav.

Uz dobru adventsku atmosferu i bogatu ponudu jela prodavači su zadovoljni i prodajom pića. Na terenu je i prometna policija koja apelira na vozače da pripaze na koju čašicu više, da ne piju ili ako već piju, da imaju vozača, imaju na raspolaganju i taksi te javni gradski prijevoz.

Policija će kao i svakog vikenda do sada pojačano na brojnim punktovima kontrolirati upravo alkohol. Za sigurnost građana tijekom Adventa osim temeljne prometne i interventne policije brine se i velik broj djelatnika kriminalističke policije, a sve kako bi se smanjio broj džepnih krađa.

Zato valja poslušati savjete policije. ''Ne nositi velike količine gotovog novca sa sobom, pripaziti na torbice, novčanike držati u unutarnjim dijelovima odjeće. Torbe, torbice držati obvezno na prednjoj strani tijela'', savjetuje Mislav.

Osim velikog broja policajaca koji su angažirani za prometnu sigurnost svih onih koji dolaze u Zagreb brinut će se i prometni redari.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene