Obavijesti Video Pretražite Navigacija
REDIZAJN DNEVNIK.hr-a

Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši...

Redizajnirani DNEVNIK.hr
Redizajnirani DNEVNIK.hr Foto: DNEVNIK.hr
Najčitaniji portal osvanuo je u novom ruhu.

Dragi čitatelju,

neću ja sad pisati da smo mi najbolji i najčitaniji portal. Neću pisati sve one dosadne brojke o tome koliko nas čitate, koliki je doseg, koliko je jedinstvenih korisnika mjesečno...

Da smo već dvije godine najčitaniji portal, i nije neka vijest, ali danas je vijest da je vaš omiljeni izvor informiranja u novom ruhu.

I dalje ćemo biti odgovorni, pouzdani, aktualni i profesionalni, i dalje ćemo iz dana u dan raditi na rušenju nepravdi, na informiranju građana. Radit ćemo na tome da vam pomognemo da ostvarite svoja prava, da vas uputimo na pravu adresu, da vas obrazujemo, zabavimo… Bit ćemo i dalje stalno tu za vas i uz vas i zajedno s vama nastavit ćemo borbu za ljepši i bolji svijet.

DNEVNIK.hr vaš je stari prijatelj, ali u novom i ljepšem ruhu, koje prati svjetske trendove, a odgovor je na želje i potrebe upravo vas, naših čitatelja. Ovo je posao koji radimo zbog vas i za vas i vi nas nagrađujete tako što nas čitate.

Redizajnirani DNEVNIK.hr Redizajnirani DNEVNIK.hr (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovo je posao koji je za takve čitatelje i tako puno vas užitak raditi, ovo je posao koji nije običan posao. Zbog vas i vašeg povjerenja ovo je posao koji je čast i privilegij. Upravo zbog tog povjerenja znamo da radimo dobar posao. Trudimo se nuditi vam samo istinu, samo točne i provjerene informacije.

Novi dizajn moderan je, brz, pregledan, ali i blizak i prijateljski. Jedan je od noviteta potpuno nov izgled izvanrednih vijesti, za koji se nadamo da ga nećete prečesto gledati jer obično ne skriva ništa dobro. No pripremili smo vam i potpuno nov izgled specijalnog sadržaja i još puno noviteta koje ćemo zajedno otkrivati u idućem razdoblju.

Mi smo tu uvijek za vas - ujutro uz jutarnju kavicu, dok ste na poslu, fakultetu, u školi, pa malo škicate pod pauzama što ima novo. Tu smo kad ste u redu u banci, dok čekate da djetetu završi trening, tu smo kad ste kod kuće bolesni, tu smo kad poslije ručka provjeravate ima li novosti ili kad tražite nešto za razbibrigu. Tu smo prije spavanja, tu smo usred noći kad ne možete spavati. Pa smo tu opet ujutro. Mi smo uvijek tu i uvijek smo na vašoj strani.

Da dobro radimo posao, pokazuje to što ste i vi uvijek tu, što ste na našoj strani(ci), što nas čitate i cijenite. I baš zbog vas, zbog svakog od vas, trudit ćemo se i dalje iz dana u dan biti još bolji.

Znate kako se za neke stvari kaže - ako nisu bile negdje, nisu se ni dogodile. E, pa tako je i kod nas. Ako nije bilo na portalu DNEVNIK.hr, nije se ni dogodilo. Ako se dogodilo, DNEVNIK.hr.

Znamo vas, znamo da nemate vremena, pa nećemo duljiti. Samo još jedno veliko HVALA.

Lana Ružičić, glavna urednica
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene