Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važan projekt

Pula dobiva obalni kolektor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za stanovnike Pule ovo je povijesni dan! Na Rivi je počela gradnja obalnog kolektora, ključnog dijela pulske kanalizacije.

Izgradnja obalnog kolektora vrijedna je 55 milijuna i 700 tisuća kuna, a trajat će oko godinu i pol dana. Za Pulu to znači smanjenje onečišćenja mora, zaštitu okoliša i bunara pitke vode.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Fekalije u Vranjičko-solinskom zaljevu Užas u blizini Splita FOTO "Govno koje je prelilo čašu": Građani zgroženi zbog fekalija u moru, zna se i krivac

Danas se u Puli počela postavljati prometna regulacija. S obalnog pojasa otklonit će se još i rasvjetni stupovi, klupice i skulpture, a postepeno će se smanjivati broj parkirnih mjesta.

Da ne bi došlo do prometnog kolapsa, promet će se postupno zatvarati iako se građanima preporučuje da već sad počnu izbjegavati Rivu što će mnogima, posebno turističkim djelatnicima, zakomplicirati život. Slažu se da je kolektor neophodan, no tvrde da vrijeme pred sezonu i nije najbolje za izgradnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene